Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3 nie działa mi

Xantore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem , wszystko normalnie działało ,a dzisiaj próboję wejść na moją postać na s3 i o to taki komunikat-

C:\Users\Rodzina\Desktop\s3 problem.jpg

Inne servery normalnie działają, u kolegów s3 działa, chyba u mnie tylko nie działa, help

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

MPC saimon, zle go zrozumiales. Ziomus zrobil screena tego bledu co mu wystakuje tylko zamiast go wrzucic na imageshack.us lub cos innego to on wkleil adres z kompa czy jak to sie nazywa np. C/Progral Files/costamcos . Mam nadzieje, ze mnie zrozumiales.

@topic popraw screena, zebysmy mogli zobaczyc co ci jest i sprawdz, czy napewno sie na dobrego serva logujesz.

Opublikowano

Nie mam pojecia co moze byc nie tak, wyglada to tak jakbys nie mial neta. Sprawdzales moze czy antywirus ci tej strony nie zablokowal?

@Edit albo sprobuj wejsc zalogowac sie przez inna przegladarke

Opublikowano

Nie mam pojecia co moze byc nie tak, wyglada to tak jakbys nie mial neta. Sprawdzales moze czy antywirus ci tej strony nie zablokowal?

@Edit albo sprobuj wejsc zalogowac sie przez inna przegladarke

Wszystko próbowałem.

Czekam dalej.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...