Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]The Elder Scrolls V: Skyrim

NoNejm90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra - The Elder Scrolls V: Skyrim

Parametry Komputera - Karta Graficzna 512 Intel Core 2 Duo 2.33+1,98 GHz, 3,00 GB Ram2

Problem-Gdy klikam graj w launcherze, launcher znowu się pojawia i klikam ponownie dalej to samo

15.jpg

Opublikowano

Gra oryginalna czy pirat? Zainstaluj najnowsze sterowniki oraz zreinstaluj grę. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Otwórz launcher poprzez ikonkę na dysku, ew.uruchom poprzez administratora. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spróbuj skorzystać z tej modyfikacji.

http://www.forum.gamewalk.pl/viewtopic.php?f=223&t=3278

8can.png

Opublikowano

Teraz Skyrim zacina się tak? Może zmniejsz ustawienia gry oraz zainstaluj game booster ;x

8can.png

Opublikowano

Hmm, to może zainstaluj jakiś patch oraz zmniejsz rozdzielczość. :)

8can.png

Opublikowano

To może teraz zreinstalluj grę, możliwe, że jakiś składnik do końca się nie zainstalował.

8can.png

Opublikowano

Sry, że mnie trochę nie było, ale grałem w piratsona i zostały mi save'y z pirata, lecz w je nie gram czy to może być wina tego i jeszcze dodam, że nieraz jak gram sobię bo już jakoś mi wychodzi włączenie bez problemu, lecz w grze jest gorzej nieraz zacina mi się tak, że słychać dźwięk i mogę wszystko robić dalej tylko, że obraz jest przed tym bugiem i muszę zminimalizować i włączyć grę z powrotem i nieraz są bugi ze światem, że pojawia się bugujący się świat, na którym pojawiają się takie "rysy" i pojawiają się i znikają bardzo szybko, nieraz kiedy to mam to jak wyjdę na pulpit to jest 8bit i nie mogę nic zrobić tylko wyłączyć i włączyć komputer, nieraz wywala mnie do pulpitu, używam ENB series do Skyrima bo ponoć to miało "pomóc", lecz nie pomogło, proszę o większą pomoc bo naprawdę wysiliłem się przy pisaniu tego

PS.Używam gameboostera tak jak mi rodziłeś

15.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...