Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHamp]Nowy champion

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 2000 IP IP

Zależy mi na: Dobrej grze. Zacząłem grać na west (8 lvl dopiero). Chcę kupić jedną postać za 3150 IP i od tego momentu zbierać na runki. Tutaj moje pytanie. Kogo kupić żeby wygrywać większość gier i żeby szybko się nie nudziła :P. Nie chcę tylko Olafa i Udyra bo oni mi się już znudzili na East :P.

Preferuję: Wszystko.

Gość Landiago
Opublikowano

Hmmm, polecę Ci Gragasa, bardzo ciekawa postać, dobra na tf, mid też nie jest zły, uwierz many Ci nie zabraknie.

Opublikowano

Lux :)

/Rakocy

Ostrzegałem.

Bez braku uzasadnienia twój post jest traktowany jako spam.

Według regulaminu kara wynosi 5%.

ngu2w9.jpg

Opublikowano

Shen :D

Ja nim 90% gier wygrywam

Dobry na solo

Ratujace ulti + taunt dzieki ktoremu tf'y wygrywasz

Seiran95.jpg

Opublikowano

Ja Ci polecam akali dobra postać ma dobrego powera w early jak i late szybkie cooldowny w każdym czarze , łatwo nią uciekać bo ma to kołko przez które znika..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja osobiście mogę ci polecić Pantheon'a , ma dosyć dobre skille , ja nie grałem nim dużo lecz dużo grałem z kimś kto nim grał , dobry dmg , i ulta mi się spodobała ;) Drugą taką postacią jest Shaco , na początek mógłbyś nim nie ogarniać , ale z czasem bardzo dobrze będziesz nim grał , do shaco trzeba cierpliwości i odpowiedniego builda , wg. mnie powinno się kupować pod dmg , ale jak kto lubi :)

To chyba na tyle , i mam nadzieje że pomogłem :)

2wmgbqp.jpg

W.E.N.A FAN

Opublikowano

Dobra kupię Katarinę, Xina, Shena albo Gragasa :P. Coś się znajdzie :P. Shaco grałem wiele razy na EUNE, Akali to samo. Lux też grałem :D. Teraz z tych 4 postaci które podałem, która będzie najlepsza tak do 25-26 lvl ? :D

Opublikowano

Mam 8lvl. Wcześniej napisałem, że chcę kupić jedną postać za 3150IP by później po 20lvl kupić runki. Czytajcie wcześniejsze posty. Cały zestaw run wynosi ok 13k IP :P. Jak już wcześniej wspomniałem. Katarina, Xin, Shen czy Gragas. :P

Opublikowano

Ale kartusem bedzie musial caly czas farmic i czekac na fraga ktorego zgarnie ultem. Ja polecam katarinę. Ciekawie się nią gra i jest bardzo dobra. Osobiście gram LeBlanc ale dla niektórych to słaba postac bo nie potrafią jej ogarnąć :D

ngu2w9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...