Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Adobe After Effects

People Can Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam malutki problem z AAE mianowicie chcę wyeksportować format do .avi albo jakiegokolwiek innego który odtworzy YouTube.

Jeśli możecie podajcie sposób na wyeksportowanie lub przeformatowanie projektu AAE do .avi .FLV itd.

PS.Szukam także poradników związanych z tym programem :) tak więc podsyłajcie linki ;)

Opublikowano

Nie pamiętam jak to dokładnie było, ale jeżeli chcesz wyrenderować w takim formacie to chyba robiło się to tak

Edit>add to render queue, pojawia się okienko na dole gdzie wybierasz format, itp itd.

Nie jestem pewny czy to zakładka edit, ale myślę że dasz sobie rade :P

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Heh, Cristiano...próbowałem tego dziesiątki razy ale gdy zapisywałem intro jak było w formacie .avi .mp4 czy jakimkolwiek innym to nie było obrazu a jako sam dźwięk ;>

Bo tyle już w AAE się orientuje, moje pierwsze intro robiłem też z poradnikiem ale wiadomo, to dopiero początki ;)

Opublikowano

Tutaj masz jakiś poradnik do renderowania (gdzieś po połowie filmu odpal):

http://www.youtube.com/watch?v=v7Yi9dOm3r4&feature=related

Co do poradników to odsyłam Cię do strony:

videocopilot.net

Świetne poradniki, gotowe pliki do pobrania i wiele więcej ;)

he?

Opublikowano

Ooo, właśnie o takie coś mi chodziło, filmik zaraz obczaje a za link leci Like oczywiście ;)

Nie wiem czy to wypali, bo tamten koleś miał gotowy filmik w avi a ja robiłem Intro 100% w AAE ;>

Ale zawsze można spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...