Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak run, co zrobić?

ExtazyLady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam...

Mam taki problem. Grałam wczoraj normalnie na koncie i było wszystko ok, posiadam 2 strony na runy AP i AD. Dziś popołudniu weszłam by pograć.. Zaczyna się rozgrywka i widzę, że nie mam odpowiedniej ilości AD jaką powinnam mieć na starcie, pomyślałam pierw, że złe runy ale i tak mi coś nie pasowało. Po grze sprawdziłam runy.. Okazało się, że w ogóle swoich run nie mam, obie karty są puste, a w zakładkach na runy nie mam swoich run tylko w ogóle jakieś inne.

Pod ad miałam 9x marks/seals/glyphs i 3x quintessences w przypadku ap miałam tak samo, teraz nie mam żadnych run po 9x tylko po jednej lub trzech. W historii kupna nie mam, że w ogóle kupowałam runy mam tylko postacie i też nie wszystkie które mam kupione.

I pytanie mam takie, czy ktoś miał podobnie? Wina Riot? Wiadomo coś o tym czy trzeba do nich pisać indywidualnie?

/ zapomniałam dać w temacie [PYTANIE] . sry

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...