Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] haxów

PA-KA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka znalazłem obejście do metka i działa tylko teraz nie mogę znaleźć działających haxów.. proszę linki do kilku .. jeśli istnieje coś takiego to też haxy kture potrafią ulepszać itemy bez ryzyka spalenia, dodawanie bonów

Opublikowano

Expbot - bot lata po mapie sam za ciebie expi, potuje, zbiera drop i lata do sklepu sprzedajac niepotrzebne itemy

FB - Fishbot - Bot lowiacy zaciebie ryby, moze je automatycznie otwierac albo wyrzucac nartwe. Sam uzywa przynety.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

tyle to sam wiem ;p dacie link do działającego wh z opisem? i jeszcze czy istnieje coś jak drop tylko że na innych graczy ? w zensie że np walne kogoś albo kliknę ppm i tam bd drop to wywali mu np miecz ?

Opublikowano

tyle to sam wiem ;p dacie link do działającego wh z opisem? i jeszcze czy istnieje coś jak drop tylko że na innych graczy ? w zensie że np walne kogoś albo kliknę ppm i tam bd drop to wywali mu np miecz ?

Tu masz stronkę do tego haxa: http://goo.gl/AxPu2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...