Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] CyberTurk nie działa.

tixotlon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Działają mi wszystkie hacki oprócz CyberTurk. Próbowałem go odpalać na kilku injectorach i nic, pisze inject succeded a cheat nie działa. Inne mi śmigają ale są albo zbugowane, albo nie ma w jednym aima i zombie opk, a na tym najbardziej mi zależy. Proszę o podanie linku do jakiegoś dobrego hacka, albo napisanie mi porady co z tym fantem zrobić.

P.S. Ściągnąłem NetFramework 3.5 i 4.0. Mam windows 7 64bit.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Odpalasz jako administrator?

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

A jaki masz system? pobrałeś na właściwy bo 1download jest bodajże na xp a 2 na 7/viste

jesli pobierales z mojego tematu

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To nie są wirusy. Oczywiście, że odpalam hacki przez administratora, ponieważ jest tak jak napisał areq. Zaraz sprawdzę tego co wstawiłeś.

Areq: tak myślałem, że już się bawiłem tym cheatem i jest on zbugowany. Muszę ogarnąć tego CyberTurka albo całkiem coś innego. Z tego forum przejrzałem kilka stron i sprawdzałem wszystkie. Działają, ale mi zależy żeby w jednym był GPS, AIM i OPK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...