Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] NosTale Poziom 36-46

ShindaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc obiecałem że napisze to piszę kolejną częśc poradnika do NosTale.

Kończąc poprzednią częśc na 36lvl zajmiemy się teraz dalszym wbijaniem poziomów :)

*Po zrobieniu sobie SP1 kupujemy lub powinniśmy już miec wróżkę ze specjalizacją atrybutu :)

Kierujemy się na Łąki Komety (Tereny Zach. Kopalni>Łąka Komety) i wbijamy tam 8-12 joba na karcie (zależy ile komu się chce) Aby miec jakieś skille do expienia i cp.

*Po wbiciu joba robimy misję do 37lvl gdzie będziemy musieli w 37 Cp dropnąc Krwiste Rubiny. Tam podexpiamy się do 38lvl po czym nadganiamy misję i robimy 38CP (Kolejne 50 dużych mikstur które zostawiamy na SP2) Po 38Cp będziemy zabijali Koaren do misji, wejdzie nam 39lvl po czym robimy 39CP w której wyexpiamy 40lvl.

*Po ukończeniu wbijania 40 poziomu udajemy się na Łąki Komety gdzie wbijamy 42 poziom po czym nadganiamy misję i wchodzi nam 43lvl :) od 43lvl do 45lvl expimy robiąc misje, na 45lvl expimy na Łące Komety 46 poziom i idziemy na drugie piętro światyni Fernona i zabieramy od kamienia duszy misje na SP2.

+ Misja Na Drugą kartę specjalisty:

-Najpierw będziemy musieli dropnąc Lilie czystości i to aż 100 dlatego polecam wam albo Łąke Komety albo pierwsze piętro świątyni Fernon (zabierając całe spoty)

-Po zebraniu wszystkich Lilii idziemy spowrotem do kamienia Duszy po czym Będziemy musieli ukończyc 3 CP.

*Pierwsza CP

2sp1cp.png

*Druga CP:

2sp2cp.png

*Trzecia CP

UowXAD_2sp3cp.png

Po czym otrzymujemy Drugą kartę specjalisty :)

To na tyle w drugiej części mojego Tuta, Zapraszam do korzystania z niego i miłego expienia :)

Zakazuje umieszczania mojego tuta na innych stronach.

Zdjęcia zaporzyczone z

http://www.board.nostale.pl

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Dobry tutek :D ja z nudów robie sobie 2 hara i na 45lvl nie wiedziałem gdzie expić a tera wiem xD a i powinieneś dodać że sp2 jest od 35joba...

itr0fv.png

Opublikowano

@UP ale jak ktos sobie karte zrobi to bedzie pisac :>

Opublikowano

@UP bede robil 46-55 wtedy 55-65 i etdy juz sam bedziesz musial sobie poradzic :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...