Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolves Wielki Scammer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek proszę o zapoznanie się z tym topiciem:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...4&hl=wolves

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...6&hl=wolves

Tu wolves oświadcza, że nie ma PZQ i że nie znim rozmawiał tamten okradziony człowiek, spójrzcie na ten PM i datę:

http://img7.imageshack.us/img7/1461/wolvesu.jpg

Wystawił on również PZQ na allegro, lecz podał tam inny numer GG, niż ma tutaj na forum.

P.S.

Będę starał się dorzucać tutaj następne dowody.

Później dodam screeny rozmowy GG.

Prosiłbym o PERM bana na IP i konto dla niego.

Opublikowano

A co my mamy do tego. To, że się dzieci nabierają to już ich problem. Kupujcie od zaufanych sprzedawców konta a nie od byle kogo. Pewnie zaraz zamkną temat...

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up

nie chodzi o to co wy macie do tego, tylko o to , żeby zbanować oszustów z tego forum i żeby nikt więcej się nie nabrał

Opublikowano

jak zwykle stawiacie nas w niezrecznej sytuacji. Dowody to copy and paste, ss z którego nikogo nic prawie ze nie wynika. Zbanuj jednego - nie bo wyjdzie ze zbanujesz "niby" oszusta. zbanuj drugiego ze niby faker - nie nie przeciez on został oszukany. I co my niby mamy zrobić?

76561198001815076.png
Opublikowano

hmm o ile mi wiadomo to tu jest zakaz sprzedaży kąt a jeśli tak to co my mamy do tego??

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
Na początek proszę o zapoznanie się z tym topiciem:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...4&hl=wolves

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...6&hl=wolves

Tu wolves oświadcza, że nie ma PZQ i że nie znim rozmawiał tamten okradziony człowiek, spójrzcie na ten PM i datę:

http://img7.imageshack.us/img7/1461/wolvesu.jpg

Wystawił on również PZQ na allegro, lecz podał tam inny numer GG, niż ma tutaj na forum.

P.S.

Będę starał się dorzucać tutaj następne dowody.

Później dodam screeny rozmowy GG.

Prosiłbym o PERM bana na IP i konto dla niego.

Nic na to nie poradzimy

Ogólnie mówiąc Masz lipe :)

Życie jest życiem

kiedyś kupiłem warriora za 100zł kilka dni później ojebał mnie poprzedni właściciel. ;)

I też miałem lipe;d

Opublikowano

Po 1. Rychu, kolego... wiesz dlaczego siedziałem cicho i sie na GG nie odzywałem? Miałeś zweryfikowane konto na Gmail a tam, jak masz kod weryfikacyjny mozesz zmieniac sobie PW kiedy chcesz, ale Ty oswiadczales, ze niemasz, ze nic nie zrobisz... dlatego chcialem sie przekonac... no ale jednak zmieniłes jakims cudem Passy... dobrze ze nie podałem Ci moich noobku.

Robcie ze mna co chcecie ! Mam wyjebane na takich noobow jak Rychu94 ...

Ale jestem pewny jednego... nigdy nikogo nie oszukałem 4fun.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

@2xUP

czytałeś regulamin? tu jest zakaz jakiejkolwiek sprzedaży kąt za pln co wieże sie z tym że tu adminów nie bardzo obchodzi że ktoąś oszukuje na allegro itp.

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

FiShWiFe ... poprostu leje z tego jak ja sie z ciebie na GG nasmiewam a Ty sie wkurwiasz hahahhaha :D zal mi takich dzieci :*

FiShWiFe to co z tą kawką ?

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Wolves juz chyba po raz trzeci oszukales osobe na mpc... i przestan chrzanic ze nigdy nikogo nie oszukales -_-

Jestes poprostu dzieckiem, ktore oszukuje innych ludzi, bo sam do niczego nie umie dojsc... Tyle ode mnie

Opublikowano
Wolves juz chyba po raz trzeci oszukales osobe na mpc... i przestan chrzanic ze nigdy nikogo nie oszukales -_-

Jestes poprostu dzieckiem, ktore oszukuje innych ludzi, bo sam do niczego nie umie dojsc... Tyle ode mnie

Noobku uspokój się :) jezeli niewiesz, to nie gadaj i tyle...

Nie będe tu nikogo zmuszał zeby byl po mojej stronie..

Wiem, ze wszyscy macie na mnie wyjebane, tak jak i ja mam na WAS !

Wiec tak jak juz powiedziałem.. niech admini zrobią ze mną co chcą...

Jeżeli jednak zostane zbanowany.. powiem tak.... dzięki adminom za pomoc na mpc, bo to pierwsze takie forum na którym zasze ktos mi pomogl.. przewaznie D&G. Dlatego dzięki... wpadne tu jeszcze wieczorem zobaczyc...

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Ja nie wiem co mam o tym sondzic każdy może napisać to co on w tej chwili a co do mnie to jak nie oszukał znał moje SA dałem mu id i pw i on mi dał ja wbiłem i mi sie nie podobała wiec napisałem mu ze nie chce i chciałem zmienic hasło do swojego konta a tu dupa i mi dał te zwalone . To jest po prostu oszusta jak ich mało

Proste pytanie Wolves i Rychu ile macie lat?

@jakub kurwa nie pisze sie "kąt" tylko kont-.-

Ja mam osobiscie 20 ale co do tego wolvesa to myślę max 15 i jeszcze mówi ze mieszka za granicą ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...