Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostać pd na 3h na start

kubersio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to każdy prawie wie? A jeśli nie to jest na tym forum dużo lepszy poradnik, a nie jedno zdanie.

@edit Tu masz linka do tego lepszego tuta, bo tego nawet tak nie można nazwać -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/590310-tut-zaczynamy-gre-na-s26-solar/

fea.gif

Opublikowano

Przecież to każdy prawie wie? A jeśli nie to jest na tym forum dużo lepszy poradnik, a nie jedno zdanie.

@edit Tu masz linka do tego lepszego tuta, bo tego nawet tak nie można nazwać -.-

http://www.mpcforum.pl/topic/590310-tut-zaczynamy-gre-na-s26-solar/

Tu od razu po rejestracji dostajemy a nie po werbowaniu przyjaciół nic nie trzeba kupować tylko taki bonus za rejestracje.

Myśle, że każdy wie jak sie za rejestrować.

Opublikowano

Tu od razu po rejestracji dostajemy a nie po werbowaniu przyjaciół nic nie trzeba kupować tylko taki bonus za rejestracje.

Myśle, że każdy wie jak sie za rejestrować.

Jaki problem to przeczytać? Osoba która się będzie rejestrować zauważy przecież, że za to dostanie pd na 3h...

fea.gif

Opublikowano

Jaki problem to przeczytać? Osoba która się będzie rejestrować zauważy przecież, że za to dostanie pd na 3h...

To po co mi dajesz link do w ogóle innego tut'a?

Opublikowano

To po co mi dajesz link do w ogóle innego tut'a?

Boże...Jak po co? Bo jeśli już chcesz zaczynać gre to lepiej tamtym sposobem, a o tym to każdy wie...

Nawet mod ci dał link do tematu to jednak chyba cos musi być na rzeczy nie?

Ja mogę równie dobrze się ciebie spytać po co robisz ''tuty'' na siłe hmm? -.-

fea.gif

Opublikowano

Nie robie na siłe chce się tylko podzielić.

Mod napisał, że jest podobny Ty napisałeś, że jest lepszy jak może być lepszy jak to co w ogóle jest coś innego.

Dobra nie mam ochoty się kłócić.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem tak, ten tut był lepszy od tamtego startego który jest na dodatek w koszu :)

Kolega ułatwia wam grę, a wy jeszcze macie jakieś sapy? Wyjdź człowieku z tego tematu.

Dobrze że mam tą stronkę w ulubionych.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...