Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Kilka pytanek od noobka

krafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam do was kilka pytanek. Na początek pokaże mój ekwpunek

1 conf.

BBoy,8 flax,full najlepsze napędy, full LF3

2 conf.

BBoy,8 flax,full osłonek za 16k (zbieram kredki żeby to wszystko pozmieniać na te za 260 ew. Czasem licytuje BO2 na aukcji)

Mam 3 mln. (zbieram na goliatha, ale jak widze te cenki zastanawiam się nad kupnem samej Vegi, też dobra) 12k uri bo boce BoxyBotem

LVL- 10

Okej przejdźmy do pytań

1- BoxyBotem zbieram kupony do GG. Które lepiej robić z tym ekwpiunkiem i tym samym składać je. GG będe robił raczej bez bota. A więc tak

Które wrota składać jako pierwsze?

2. Czy da się apisa zrobić z 1 częścią NIE-natychmiastowo? Bo mam 1 część i wiem że z nią to mała lipa ale tylko pytam się czy da

3. Czy moglibyście dać mi kilka porad/ciekawostek pod tym tematem? Chcę się jak najwięcej dowiedzieć o tej grze

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Skoro bocisz boxybotem to robisz największy błąd zbierając boxy jednym z najwolniejszych statków ! Ja radzę Ci wylicytować lenova i bocić lenovem i składać wrota jak już złożysz pierwsze wrota to wylicytuj golca bądź vege :)

Opublikowano

A za ile wylicytuje vege na USA2 west coast?

Pozatym jeżeli do tego leona włoże moje napędy będe mieć 420 speed

Moim BB mam z generatorami 410. Opłaca się wydawać troszkę kasy dla zmiany 10 speeda?

Poprawka na domowych 440 czyli różnica 30 speeda? To dużo?

Opublikowano

No zawsze te 30 speeda więcej i bot szybciej będzie zbierał więc polecam Ci zmienić statek na lenova :) A co do cen na tym serwie to nie wiem bo tam nie gram :P

Opublikowano

A ja jednak bym ci polecił jednak Vengance. Więcej uri wpada przeważnie na mapach 2 galowych, a tam leonov wysiada. W dodatku leonov niezbyt nadaje się do wrót a vengą nawet samemu zrobisz ale trochę potrzeba czasu. Wrota to Zetę składaj bo najlepsza nagroda a bardzo łatwa, nawet chyba prostrzsza od alfy.

LOL

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić Vege za urie? Tylko 30k i 28,5k uri na trade(Narzuca się przy okazji pytanie czy jest jakiś haczyk na trade w kupnie Kup Teraz?) I tak cały czas boce, 30k nazbierałem w 3 dni, opłaca sie? Dlaczego nie za kredyty w trade? Bo mam z nimi duuuuże problemy ;D

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić Vege za urie? Tylko 30k i 28,5k uri na trade(Narzuca się przy okazji pytanie czy jest jakiś haczyk na trade w kupnie Kup Teraz?) I tak cały czas boce, 30k nazbierałem w 3 dni, opłaca sie? Dlaczego nie za kredyty w trade? Bo mam z nimi duuuuże problemy ;D

W sklepie nie jest wyświetlana obniżka -5% z konta premium, lecz przy zakupie cena jest niższa o te 5% [czyli 28,5 k], a na Handlu po prostu wyświetlana jest cena po obniżce, więc jest to to samo.

Opublikowano

Nie warto, lepiej dozbieraj kredki, a uri wydaj na lasery lub osłonki.

Opublikowano

Mam problem, otóż gdy chciałem włączyć BoxyBota wyświetliło mi że jest update, kiedyś miałem to samo, wszedłem na stronkę i ściągnąłem i bociłem znów. Dziś znów update, wchodze na strone ściągam najnowsze odpalam i wciąż pisze że update... Nie zuploadowali na strone jeszcze czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...