Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Redukcja wartości sztrzału w DO

ttieestoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i chciałbym się podzielić najnowszym "osiągnięciem wręcz mistrzostwo ze strony Darkorbit"

j

ak zwykle DarkOrbit postarało się najpierw zabrali część osłony zredukowali jeśli ktoś robił osłony na 16lvl z 800k do ok 400k (+/- w zależności od innych ulepszeń a teraz... oficjal z forum

...

Programiści gry ponownie przeliczyli wartości szkód zadawanych poprzez lasery Waszych statków kosmicznych.

Podczas tej kontroli wykryto kilka błędów, które zostały usunięte wraz z wprowadzeniem wczorajszej aktualizacji.

Dlatego też pragniemy zapewnić, że aktualna siła ataku nie jest wynikiem błędu i suma obrażeń zadawanych przez Wasze statki działa teraz prawidłowo.

Przepraszamy za wszelkie utrudnienia...bla bla bla

Tak więc wszystko to co zrobiliśćie czy ja zrobiłem zakup apisa zeusa ulepszenie dronów na 16lvl wszystko psu w du_pe... zredukowali siłę strzału jak waliłem prawię 10000 to teraz prawię 8000 i to tylko czasami średnio 6/7000 na podkrędce czyli tyle co waliłem kiedyś bez zadnych ulepszeń dronów dodatkowych czy ulepszonych... czyli full havock też nic już nie znaczy... żebym z białki ładował 24k śmiech na sali i kogo mam ubić chyba szukać statków bez dronów i prościć żeby się nie ruszał bo chciałbym co kolwiek ubić....

żenada, dno i 10metrów mułu... DO to skur..., złodzieje, oszuści już nie warto latać... ponieważ aleny i tak są mocniejsze niż były statki są mocniejsze a tylko siła nasza strzału spadła do pierwotnej pet który praktycznie do niczego się nie przydaje bo nawet na paliwo nie zarobi... żal żal żal... a dalej latają statki z wspomagaczami co łądują nawet do 200k na strzał...

Opublikowano

Nie żebym coś mówił, ale to chyba dobrze? Bynajmniej teraz masz jakieś szanse, a nie wypierdala ci golec z apisem i zeusem, i nawet nie masz czasu pomyśleć bo już pękasz...

Opublikowano

teraz też nie masz szans bo ci wyjadą z programami i sam potrafi ci zestrzelić kilka goli zanim go ktokolwiek zdejmie jak się ładuje po 200k to nie zdążysz się obrócić i leżysz...

Opublikowano

@AdzikXD Jeżeli już pododawali te wszystkie lf4, apisy, zeusy itd. To po kiego chuja teraz chcą zmniejszać wartość ataku? Jak już dodali to niech se kurwa zostanie, a nie że ktoś ma to wszystko i nagle bum, bije 20-30% mniej.

Opublikowano

@AdzikXD Jeżeli już pododawali te wszystkie lf4, apisy, zeusy itd. To po kiego chuja teraz chcą zmniejszać wartość ataku? Jak już dodali to niech se kurwa zostanie, a nie że ktoś ma to wszystko i nagle bum, bije 20-30% mniej.

może dlatego że im się coś spierdzieliło w obliczeniach i wyszły hity po 100k z białej? boże... czasami mam uczucie że w te gre grają same debile. dodali apisy, zeuszy, lf3 itp. zwiększyli dmg. jednak wyszło im za dużo niż było pierwotnie zaplanowane. tak cięzko zrozumieć?? z tym błędem gra była po prostu parodią, walki polegałe kto pierwszy zaznaczy...

wg. mnie, zrobil dobrze, walki będą ciekawsze, nie typu kto pierwszy zanaczy, co przełoży się na większą grywalność i więcej graczy, czyli więcej wrogów do udupienia :D

0xnng.png
Opublikowano

Naprawili błąd więc nie narzekajcie, wreszcie zamiast dodać nowy laser naprawili błęda. Przynajmniej hity będą takie jak mają być a nie zawyżone i da się uciec chociaż

LOL

Opublikowano

Adzik własnie chujowo ... jak sie bic nie umiesz i masz statek flaks ... to sie nie dziw ja mam zwykła FE troche ulepszona a wleci ful haovcki co trzaska po 100k i mu spierdole ;) ..

Wiec nie płacz .. i nie mow ze wleci i pekasz? .. a nawet sie tak zdrazy ze on peknie sam na sam :)

Opublikowano

według mnie jest to pierwsza dobrze zrobiona rzecz od dłuuuugiego czasu, z ostatnich nowości

pet-ok

lf4-ok

havoki- zniosę chociaż szlag mnie trafia jak zrobiłem 4 zete bez havoka

reszta to gówno i bardzo dobrze że chociaż naprawili błąd, powinni to zrobić już dawno temu, no ale teraz dzieci które uwazały że jeżeli będą biły po 100k z białka zawsze i wszędzie to będzie fajnie, otóż nie , w tej grze kiedyś trzeba było umieć się bić, żeby wygrać walkę , w końcu się do tego wraca :)

dziwi mnie, że to powiem..

BRAWO BP !

Opublikowano

płaczki płaczą że błędy...

a potem płaczą że naprawili...

może niektórzy by się wreszcie zdecydowali na co marudzić ?

co z tego że dmg spadło ? innym też spadło więc nadal masz równe szanse, najwyżej kilku ci zwiać zdaży... ale czy to taka tragedia ? :D

Opublikowano

Może konfy osłonkowe znów zaczną być opłacalne :)

płaczki płaczą że błędy...

a potem płaczą że naprawili...

może niektórzy by się wreszcie zdecydowali na co marudzić ?

co z tego że dmg spadło ? innym też spadło więc nadal masz równe szanse, najwyżej kilku ci zwiać zdaży... ale czy to taka tragedia ? :D

Zgadzam się, w 100% :)

Opublikowano

taaa komu spadło to spadło dalej walą po 100k albo i więcej. DO to sam jest błąd najpierw dają ulepszenia lf4 drony by człowiek mógł więcej bić łatwiej ubijać alieny i więcej z tego kasy mieć... to nie jeszcze to ci zabiorą... oto w tym chodzi...

Opublikowano

Trochę czasu mineło, ja różnicy w dmg nie widze, dalej klepie tak samo mocno.

Opublikowano

to może szczęściarze jesteście, ale ja waliłem prawie po 10k a teraz maks 8k nawet lf4 dostałem to jeszcze mniej bije jak biłem po tak zwanej redukcji... DO chce byśmy więcej kasy płacili przelewem a nie z ubitych alienów więc to wprowadziła. To już jest chamstwo... Tak bijcie brawo BPowi... wszystko psu w d... całe te ulepszenia nic nie znaczą teraz bije jak kiedyś na starym kliencie bez żadnych tych dupereli zeusów lf4 i innych takich tak się w ciula robi ludzi... najpierw kup to wszystko a później niby błąd taaa jasne...

apropos zrobić 23 zety i 5havock żenada... :angry:

Opublikowano

Nie chcę narzekać ale kiedyś było 8 irków i 31 LF3 i jakoś się biło po 4600 i nie narzekało, że DK trzeba kręcić :_) stare dobre czasy.

Mi się tam podoba, a co oni w ogóle zmienili, że teraz mniejsze są te obrażenia? Bonus od Havoc czy za ulepszenie?

obraz24.png

Opublikowano

Nie chcę narzekać ale kiedyś było 8 irków i 31 LF3 i jakoś się biło po 4600 i nie narzekało, że DK trzeba kręcić :_) stare dobre czasy.

Mi się tam podoba, a co oni w ogóle zmienili, że teraz mniejsze są te obrażenia? Bonus od Havoc czy za ulepszenie?

+1

@top jeszcze parę zmian i może znowu zacznę grać :D

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą redukcje dmg, to nie wszystkim to zabrali, bo przed rekalkulacją miałem znacznie większy dmg, a teraz jest odwrotnie^^

Co do tej rekalkulacji dmg, to mi pasuje, przydało by się jeszcze żebykubiki były słabasze, bo teraz będzie trzeba sabu, albo x2 używać;/

Opublikowano

4600 to się kiedyś waliło bez podkredki a teraz sie wali prawie tyle samo czyli zakupili ludzie te dodatki a BP praktycznie unieważnił ich dzaiłanie. Mało tego zauważyłem teraz kupę błędów np podczas zbierania skrzynek komunikat o za wysokim levelu, formacja ćmy nie działa tak jak powinna... a ile jeszcze błedów wynikło o których nie wiemy... Białka stała się nic nie warta próbowałem polować to ledwo osłone ściągałem na ćmie statki spokojnie uciekają a człowiek na wyp...erdala amo rakiet i tak mało ustrzeli... a są tacy co walą dalej tyle że po 3-4 strzałach padasz? :angry:

Opublikowano

+1

@top jeszcze parę zmian i może znowu zacznę grać :D

Czesc beneqqqqqqqqq znam cieeeee, przeciez grasz w uridium wars wiec po co masz wracac tu? chyba ze juz nie bo znam cie skądś nie powiem bo bana dostane jak napisze skad

4600 to się kiedyś waliło bez podkredki a teraz sie wali prawie tyle samo czyli zakupili ludzie te dodatki a BP praktycznie unieważnił ich dzaiłanie. Mało tego zauważyłem teraz kupę błędów np podczas zbierania skrzynek komunikat o za wysokim levelu, formacja ćmy nie działa tak jak powinna... a ile jeszcze błedów wynikło o których nie wiemy... Białka stała się nic nie warta próbowałem polować to ledwo osłone ściągałem na ćmie statki spokojnie uciekają a człowiek na wyp...erdala amo rakiet i tak mało ustrzeli... a są tacy co walą dalej tyle że po 3-4 strzałach padasz? :angry:

Znam takowego goscia... Pl3 MM0, Lata venomem z fullka, na VRU...Jest np, on sam na 3-3 gdzie w tp, jest 10 tez fullek ale salbszych , kilka havocow, i oni sie go bali bic, dodatkowo mial on antistealtha 2 auto zaznaczanie to po prostu gra...lecisz lecisz widzisz czerwona kropka, np na vedze z fs szybciej leci niz ty bo moj kumpel tak mial, nie doleci obok niego a juz prawie padl :Ddd

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...