Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Modem

Deodath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam oto taki problem z Modem.

Chodzi mi o To Że Jakiś Długi Czas Temu Ściągnąłem Moda ( Chyba To był kamer Mod ale do końca nie pamiętam :D ) . Chodzi Mi o To Że Na Tamtym Modzie Mogłem ( Klikając Chyba F5 ) Zmieniać Bony 1-5 (( np . 12 siła , 10 lud i itp . a nie same Śr )) . Dzisiaj powróciłem do fajnego priva ( nie będę tu robił promocji serwa xD ) i chciałem ściągnać tego moda . Ściągnąłem i włączyłem a tam jest jedynie możliwość zmiany średni . Ja taki Wtf ! Czemu nie mogę zmieniać bonów 1-5 . Zmierzając do sedna mojego problemu . Wie ktoś może jaki to jest mod i mógł by mi ktoś wrzucić link do tego moda i jak zrobić żeby ładnie pacał na privie .

Z Góry Dziękuje i Liczę Na Waszą Pomoc :)

Opublikowano

ściągnij multihacka

jest na stronie metin2mod.tk

link:

http://metin2mod.tk/multihack.html

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja Chce Moda na Którym Moge Zmieniać Bony 1-5 a nie Śr !! Pisałem w temacie ^^

no to w mh jest takie coś....

jak chcesz oddzielnego bota do zmiany śr to masz post wyżej (User: Haalt)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...