Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]jak to się nazywa ?

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie , czy wiecie jak nazywa się taki program , który w momencie kiedy zaatakuje kogoś , ścina mu na chwilę ekran

wiem , że jest coś takiego , tylko nie wiem jak to się nazywa . pomożecie ?

Opublikowano

tak jak up.

Taki program nie istnieje, gdyby istnial szybko by BP by coś zrobiło bo by każdy używał i byłyby większe lagi niż są teraz..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

jest , jest na pl1 używa go głównie klan GOV , a przynajmniej większość i to nie są tylko domysły do ktoś z nich na czacie chlapnął , że ma coś takiego

to nie jest jakaś ścina na 5 sekund , tylko na 0,1-0.5 sek ( myślę , że całej sekundy nie ma ) , a prze taki czas można np. zmienić z x4 na rsb i z powrotem , a to sporo daje na koniec walki

p.s. to tylko na początku walki działa , pierwszy strzał

Opublikowano

jak użyjesz stabilnej osłony to też jest spora szansa że zatniesz komuś gre (mój znajomy z klanu to stosuje), ale niestety tobie też może si przyciąć

Opublikowano

tyle , że to raczej nie jest trick , bo osoby ożywające tego ( już nie będę dawał nicków ) tylko klikają atak i masz chwlke ściny ta rozmowa na czacie wyglądała jakoś tak , że gracz wyzwał kogoś z nich na solo , on powiedział " ok " , a wyzywający dodał " tylko jak jesteś taki dobry to wyłącz program , a on " dobra wyłączę i tak padniesz "

tak się składa , że ten co chciał solo to mój kolega z klanu i właśnie z nim wtedy na ts gadałem i zapytałem czy wygrał i czy miał ścinę powiedział , że przegrał , ale ściny nie było , ani na moment

Opublikowano

@up

Kurwa zrozum... NIE MA PROGRAMU KTÓRY ZAWIESI CI KOMPA? Mam przeliterować? To tak jakby ktoś włamał ci się na kompa w 0.5s

Opublikowano

Jak ktoś ma kompa na korbkę lub węgiel to zatnie mu ten wiz czy coś. Ale nie ma takiego czegoś, że zacina z chwilą ataku. Sorki może jest ale to się nazywa lagi w tym momencie zacina atakującemu i atakowanemu -_- A poza tym, jak wiesz, że taki program jest na 100% to po kija wafla się pytasz czy jest ?-_-

sygnacu.jpg

Opublikowano

Mam Program, Pisać PW

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...