Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z tosterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem toster na allegro. Wszystko ok działa, ale jest jeden problem. Kiedy robie tosta to chleb jest już przypieczony a ser jeszcze się nie stopił. Dlaczego tak się dzieje? Czy to wina tostera? Jego nazwa to GK100 Eldom. Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

@up

On ma 1000W.

@top

może coś z tosterem wada wrodzona?, a może takie są, na nie jest gwarancja więc możesz iść na gwarancje.

Opublikowano

to jest normalne...

... jak się wkłada 4 kromki chleba i kawał sera.

na poważnie: Może lepiej, żebyś kupił nowy toster, bo to nie jest normalne ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

a smarujesz masłem tosta z obydwu stron kromki ?

by szybciej podgrzewało w środku i topiło zawartość tosta trzeba go posmarować na zewnątrz a nie tylko wewnątrz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Albo mi się zdaje albo ty nie kupiłeś tostera tylko grill domowy :D nie wierzycie wpiszcie sobie w google jego nazwę i dajcie grafika ^_^

Cześć.

Opublikowano

GK100 Eldom- Przecież to jest grill nie toster.. ja pier***** co ty nie odróżniasz tostera od grilla nastepnym razem patrz co kupujesz.. FACEPALM

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

a smarujesz masłem tosta z obydwu stron kromki ?

by szybciej podgrzewało w środku i topiło zawartość tosta trzeba go posmarować na zewnątrz a nie tylko wewnątrz

Ale na nie smarowałem nigdy wewnątrz, a co dopiero na zewnąrz. Czy to pomaga?Oglądałem gotuj z ge forcem wiec pomyslalem ze nie bedzie problemu z tostami na zwykłym opiekaczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...