Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeczytaj (proszę) niż napiszesz zlecenie.

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry napiszę napiszę że nie wiem czy ten temat będzie potrzebny, ale mi się zdaje że jednak się przyda. Jeśli nie to będzie do usunięcia.

No więc mam taką pewną prośbę do tych którzy piszą zlecenia. Jak pewnie wiecie większość tak zwanych layoutów na yt nie zostaje wykonana, pytanie jest dlaczego ? A odpowiedź jest prosta brak pomysłów. Nie chodzi mi tu o wszystkie zlecenia, ale na przykład zlecenie layput minecraft. Większość twórców którzy mają chęć stworzyć layout, widząc że tematyką jest Minecraft, nie chce im się jej robić, bądź nie mają pomysłów.

Ja osobiście kiedyś starałem się wykonywać layouty do minecrafta, ale z czasem nie miałem nowych pomysłów. A Wgl skoro Ty który składasz zlecenie z minecrafta pomyśl o tym że i tak będziesz nagrywał inne gry, i będziesz musiał pisać znowu zlecenie o inne tło.

A więc proszę was pomyślcie też troszkę o przyszłości.

to tyle odemnie. o reszcie zadecydują Ci o wyższej randze.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

To tak. Masz rację, że nikt nie wykonuje zleceń na Layouty z Minecrafta. Sam też wchodząc w temat '[Layout] Nick' wiem na 90%, że tam będzie tematyka 'Minecraft' i ludzik, który myśli, że się wybije na tej grze. No cóż. Ale nikt nie zabroni tego, ponieważ może kiedyś znajdzie się ktoś, kto będzie miał 2.000.000 pomysłów na Minecrafta. Ale temat jest zbędny. Po to jest zakłada 'YouTube'

;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...