Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję zespołu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż poszukuję zespołu do zrobienia gry RPG 2D :) Mam zamiar wprowadzić trochę udoskonaleń do gry między innymi efekty czarów przy walce itp. Skrypt piszemy od 0! Narazie szukam grafików i programistów! Wszyscy zainteresowani niech złożą podania w tym temacie. Oto wzór:

***************************************************************************************************************************************

Imię:

Doświadczenie:

Znane języki (php...) :

Dyspozycja czasem:

***************************************************************************************************************************************

Więcej informacji dam osobą , które przejdą ,,eliminacje"

Obowiązkowy Skype w ostateczności GG !

Myślę , że to będzie duży projekt z podziałem pieniężnym.

Podania rozpatruje do 25 Lipca!

Jeśli nie znajdę Teamu sam zacznę pracę lub dołącze do Bartka w projekcie Ninja World ;)

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Ten projekt nie jest mój tylko konga i closera.

Ja mam rozpoczęty projekt Shake i Fidget - ale go nie skącze bo wyszły nowe argumenty na to aby grę nie dokończyć tego, ale za to znalazłem inny pomysł.

A co do projektu konga i closera polecam ci, tylko nie wiem czy znajdziesz tam miejsce dla siebie :) Z tego powodu że większość gry jest pisana w JS, a w php zostaje tylko obrubka zapytań do bazy i if'y.

Opublikowano

Ten projekt nie jest mój tylko konga i closera.

Ja mam rozpoczęty projekt Shake i Fidget - ale go nie skącze bo wyszły nowe argumenty na to aby grę nie dokończyć tego, ale za to znalazłem inny pomysł.

A co do projektu konga i closera polecam ci, tylko nie wiem czy znajdziesz tam miejsce dla siebie :) Z tego powodu że większość gry jest pisana w JS, a w php zostaje tylko obrubka zapytań do bazy i if'y.

Nie czuję się upoważniony by to mówić ale Kongo ma na imię Bartek :D

I co mogę powiedzieć na temat JS :)? Można się zacząć uczyć ;) jak w PHP mam takie tempo to czemu nie w JS ;) coś tam już kumam ale to jeszcze za mało.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

sory ale nie sadzie ze ci to wyjdzie bo musisz naprawde sie dobrze znac na js. ps kongo ty naprawde masz na imie bartek? sorry za pismo , pisze na tel

Opublikowano

: D chyba mnie za to zabije :P Nie wiem tak jakoś mi się zapamiętało , że Kongo to Bartek i tak ma na imię na jakieś 89% :) Też sądze , że mi się nie uda ale do odważnych świat należy. Mój pierwszy silnik wyglądał jak.... nie powiem co :D a teraz ładnie wszystko mi wychodzi. Myślę iż trzeba praktykować a nie tylko nad książkami siedzieć bo trzeba jeszcze umieć zastosować w praktyce to co się nauczyło.

EDIT: Bartek nazywa się Kuba xD i to już na 100% xD

Opublikowano

HTML - Perfekt :D ale to nie jest wyczyn

PHP - Średnio czasami zapytam się Konga co i jak.

JS - Uczę się etap ponad podstawowy

JQuery - Uczę się etap podstawowy

AJAX - Leże i kwiczę bo jeszcze nie zabrałem się do nauki ;)

Tworzenie w PS6 głównie bannerów i średnio - zaawanoswana obróbka foto (czyt. dodawnie wybuchów itp.)

EDIT:

No tak zapomniałem CSS - Ogarniam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...