Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cs:go fast!

HajneKen23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie za 2 like dzis wychodzi cs:Go o 24? beta na steam? za free? (jezeli wpiszesz w google.pl kiedy wychodzi cs:go to nic nie pisz... bo chodzi mi o bete)

Opublikowano

Premiera jest w sierpniu, jak się nie mylę to 21/22. Ma być taka akcja, że Valve wydawca udostępni CS:GO za free na miesiąc przed premierą- 21.07, i będzie można sobie pograć do premiery w nowego counterka, potem Ci go zablokują.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Witam.

Witam wszystkich fanów gry Counter Strike.

Z miłą chęcią chciałem poinformować was iż że miesiąc przed premierą, (tj. 21 lipca) na waszych platformach steam pojawi się

otwarta beta Counter-Strike:Global Offensive będzie ona widnieć tam przez równy miesiąc, do premiery.

Każdy kto posiada konto steam, nawet bez gier, będzie mógł pobrać i zagrać.

Po skończeniu się terminu będzie ona tylko dostępna po przez zakup.

Cena będzie wynosić 14.99$, (50PLN)

Życzę udanej gry dla których nie dostali się do zamkniętej bety: )

Pozdrawiam ; *

Opublikowano

Nic o tym nie wiem. Twórcy gier i producenci zabezpieczają je, ale tak czy siak zawsze znajdzie się ktoś kto próbuje złamać te zabezpieczenia. Na ogół się udaje, więc można na to liczyć w pewnym stopniu. Ja na pewno w grę sobie ściągnę, pogram i jeśli będzie mi to szło na kompie w miarę i spodoba mi się to kupie orginała.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Ja wątpię ,żeby dziś była open beta.. ponieważ wersja ,która obecnie jest dostępna jest dość naszpikowana bugami.. Jeśli nie będzie aktualizacji przed open Beta to się ośmieszą..

b_560_95_1.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/664379-info-counter-strikeglobal-offensive-otwarta-beta/

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nie wiem, czy wypali ta open beta, za dużo bugów jest na closed, na de_train, jest przerąbane, mogę sobie rzucić mołotova z respa tt na respa ct. =) Dlatego nie wiem czy to wypuszczą.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...