Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wersja pudełkowa NfS Worlda.

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wytłumaczy mi ktoś jak to bylo z NFS Word. Gra jest do pobrania za darmo a i jest do kupienia w sklepie o co z tym chodzi i podajcie różnicę miedzy wersją Free a wersja Sklepową płatną.

Opublikowano

To tak:

wersja w pudełku zawiera 3 auta: CHYBA bmw z4, porshe caymana i subaru imprezę, ma także mnożniki 100%, oraz 7000 boostów do wydania. To taki jakby zestaw premium którego wcale nie opłaca się kupować :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

10 dni max, gdzie na zawsze, chłopie, pomyśl :D

Ten pakiet wogóle się nie opłaca ze wgl. na jego cenę [39-79 PLN]

Za tą cenę mielibyście normalne, pro wozy, a nie takie słabiaki z t2.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ale zawsze masz cos na początek.Nie zaczynasz od takich slabych aut,mozna je przedac z resztą,masz 7000 boost na jakies super auto i mnozniki za free.Według mnie,Bardzo sie opłaca.Bo na te 7000 boostow czeba wydac mniej-wiecj tyle

Opublikowano

Ok ale czytałem nie dawno newsa , że darmowa wersja ma takie same funkcję jak płatna wersja. I ci co kupili wersję płatną dostają w zamian jakieś samochody. Czyli nie oplaca mi się już kupować płatnej wersji skoro darmowa ma te same funkcje ?

Opublikowano

2x@up

mówiłem, że CHYBA...

@up

Kiedyś było tak, że by wbić wyższe levele trzeba było kupić starter packa. Dziś takiego czegoś nie ma, a wersja w pudełku ma te same opcje co darmowa, tylko, że daje te rzeczy wyżej wymienione.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...