Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zapomnialem zrobic backup'a minecraft.jar i wszystkie moje mody poszly w bloto, naszczescie mialem liste wczesniej zainstalowanych modyfikacji wiec zaczolem je reinstalowac od podstaw, prace przerwalem poniewaz Minecraftforge nagle odmowil posluszenstwa. :/

Historyjka:

Instaluje wszystko po kolei, Optifine, sprawdzam, dziala, dalej - Minecraftforge, sprawdzam(na Creative), niby dziala ale lece w dol i "Saving Chuncks", probowalem kilkukrotnie kombinowac, instalowac z rozna kolejnoscia, na rozne sposoby, dodatkowo jestem chory, bania mnie boli i nie moge myslec(wiec przepraszam za bledy) :( Czy ktos ma jakis pomysl co sie dzieje? Nie kompatybilnosc?(sprawdzalem na stronie opti, jest nie kompatybilny jedynie z aether i czymstam jeszcze czego niemam). Prosze o pomoc, z gory dziekuje.

(Lista modow jest skromna: Modloader, Modloader MP, Minecraft Forge, Audio Mod, GUI API Mod, Player API - choc w tym zamieszaniu sam nie wiem czy jest czy nie - i slynny "Opti Fine").

Pozdrawiam.

Hello World!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...