Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer Hamachi + Mounty . Zajrzyj i pomóż..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie .

Posiadam serwer hamachi . Mam na serwerze wgrane wszystkie nowe mounty . Niestety mam pewien problem , a mianowicie :

Na moim launcherze działa atak ze wszystkich wierzchowców , niestety : jest to serwer hamachi , więc tylko mi działa ten launcher a gracze aby się zalogować muszą mieć launcher z głową sury lub ten pod hamachi też tylko , że ma ikonkę m2 i odpala się normalnie bez sury ...

Posiadam ClientHelper , binke z tematu Autopot od Terenzo i obydwa wyżej wspomniane launcher'y specjalnie dla graczy . I tutaj zaczynają się schodki : Na launcherze tylko który działa dla mnie (graczą nie) można bić ze wszystkich dosłownie wierzchowców ... Za to na tej samej bince ale z tymi launcherami dla graczy działa bicie tylko : Zwykłe Mount'y + Wierzchowce Cienia i Biały Lew . Za to z tych nowszych jak reniferki itp. już nie ;/ .

Co mogę zrobić aby na tamtych launcherach działało to samo ....

Proszę o pomoc..

Mogę nawet dać limit like'ów i 3x 5 do profilu ..

Proszę o pomoc naprawdę i z góry pięknie dziękuję ..

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...