Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Gold Premium

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginał

Troopers,

We decided to grant compensation and Premium Packages to every user who bought a Premium Package and it did not activate correctly. We do not need to take the servers into maintenance for this operation, so the Game Service will continue uninterrupted.

ATTENTION: For the changes to take complete effect on your account, we would like to ask to all user that were affected by the issue, to relog into the game AFTER 12:00 CET on the 20th July 2012

Here is what will be added to the affected accounts:

- The Full time period of Gold Premium privileges + 15 days of free Gold Premium

- 15 day extension on all packaged items (Red MP5K, 5th Slot, Super Master, 50% EXP UP)

Please Note: The weapon and Bonus Item Times will only be extended there will be no new full time added because those activated correctly.

We are really sorry for the inconvenience this has caused for everybody who bought the package.

We really appreciate your patience with us on that matter, and we hope that the offered solution is to your liking.

Additional Note: All Support Tickets about this issue will be closed without answer. If you still have a problem or you think that your ticket got wrongfully closed, please reply again.

Best Regards

-War Rock Global-

Tłumaczenie

Żołnierze,

Zdecydowaliśmy się przyznać odszkodowanie i Premium Pakiety dla każdego użytkownika, który kupił pakiet Premium i nie aktywował prawidłowo. Nie musimy podjąć serwery do obsługi tej operacji, więc obsługa gry nie zostanie przerwany.

UWAGA: Aby zmiany odniosły pełny wpływ na koncie, chcielibyśmy prosić wszystkich użytkowników, które zostały dotknięte przez problem, aby relog do gry po 12:00 czasu środkowoeuropejskiego na 20 lipca 2012

Oto, co zostanie dodane do dotkniętych kont:

- Pełna Okres Złotych przywilejów Premium + 15 dni wolnego Premium Gold

- 15 dni rozszerzenie na wszystkich paczkowanych produktów (czerwona MP5K, 5th Slot Super Master, 50% UP EXP)

Uwaga: broń i Times Pozycja Bonus będzie tylko rozszerzony nie będzie nowy pełnym wymiarze czasu dodania ponieważ ci aktywowany prawidłowo.

Jesteśmy bardzo przepraszam za tę niedogodność to spowodowało dla każdego, kto kupił pakiet.

Naprawdę dziękujemy za cierpliwość z nami w tej sprawie i mamy nadzieję, że oferowane rozwiązanie do swoich potrzeb.

Uwaga dodatkowa: Wszystkie bilety Wsparcie na ten temat zostanie zamknięty bez odpowiedzi. Jeśli nadal masz problem lub myślisz, że bilet dostałem niesłusznie zamknięty, odpowiedz jeszcze raz.

Z poważaniem

-War Rock Global-

Czyli w skrócie Ci co kupili premium i go nie dostali dostaną w nagrodę gold premium, czerwone MP5K, 5th slot, Super Master, 50% exp - WSZYSTKO NA 15 DNI

Opublikowano

By me :s

Żołnierze,

Zdecydowaliśmy przyznać rekompensatę oraz pakiety premium dla każdego gracza, który kupił premium ale ono nie zostało aktywowane poprawnie. Nie musimy wyłączać serverów, aby to naprawić, więc możecie dalej grać.

UWAGA: Żeby zmiany odniosły korzyści ( żeby wszystko funkcjonowało jak należy ), chcielibyśmy prosić każdego gracza, który został dotknięty tym problemem, aby zalogował się do gry po 12:00 CET 20lipca 2012 roku.

O to co otrzymają gracze dotknięci tym problemem:

- Pełny zestaw GOLD Premium + dodatkowe 15 dni darmowego GoLD Premium ( w sumie 45 dni GOLD'a )

- 15 dodatkowych dni na wszystkie Itemy, które zawiera Premium GOLD (Red MP5K, 5th Slot, Super Master, 50% EXP UP)

Proszę zauważyć: The weapon and Bonus Item Times will only be extended there will be no new full time added because those activated correctly >> Tego zdania nie mogę przetłumaczyć, bo już nie gram w WR, ale chodzi o to, że to co dostaliście bodajże nie będzie ponownie aktywowane, ponieważ już to macie i z tego korzystacie.

Bardzo nam przykro (NX Team) z nieprzyjemności, które wynikły dla każdej z osób, która zakupiła Premium.

Naprawdę doceniamy waszą cierpliwość i mamy nadzieję, że podane rozwiązanie Wam się spodoba.

Dodatkowa notka: Wszystkie Tickety związane z tym problemem zostaną zamkniętę, więc nie oczekujcie na nie odpowiedzi. Jeśli wciąż macie problem lub jeśli myślicie że Wasz ticket został niepoprawnie zamknięty, napiszcie go ponownie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

thx za info napewno sie przyda ;)

Czyli w skrócie Ci co kupili premium i go nie dostali dostaną w nagrodę gold premium, czerwone MP5K, 5th slot, Super Master, 50% exp - WSZYSTKO NA 15 DNI

a to nie powinno byc ze na 15 dni dluzej ???

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Tak na 15 dni dłużej.. ja czekam ciekawe kiedy dostanę. Myślę że jak najszybciej wszystko każdemu przywrócą. Za info leci lajk ;)

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Ehh już myślałem, że to rekopensata dla każdego za wywalanie z serwa :P Ale like za info

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Haha.. dobrze by było gdyby dodali odrazu każdemu.. ale z tego co widzę jeszcze nie każdy dostał, a w tym ja. Założę się że będzie jeszcze wiele konserwacji :P

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

dostalibyscie wszyscy jakbyscie czytali notki na stronce nexona badz druga strone na ktorej jest wiele info o warrocku , lecz nie bede jej tu reklamowal .

czytalem wczoraj o tym aby byc wylogowanym po polnocy to chyba bylo wczoraj albo dzisiaj czy jutro napewno w tych dniach :)

Opublikowano

Ja dla jaj wysłałem do nich ticketa i odpisali , ze dostane za free golda 45dni xD

good story bro

@topic

Mój kolega ma podobną sytuację co PoProstuJarek.Kupił golda około 6 dni temu i dalej go nie otrzymał chociaż wysłał ticketa. To pokazuje że nexon jeszcze nie wszystko ma pod kontrolą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...