Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z kamer modem na serwerze Metlinologia

haxik1213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio powstał nowy serwer Metlinologia wiec pomyślałem ze wbije umki na kamer modzie. Wszystko ładnie pięknie pomyślałem ale wystąpił problem. Kiedy mam okno wybierania postaci i wybiorę dana postać okno z metkiem robi się czarne i nic się nie dzieje. Jeżeli ktoś wie co mam zrobić proszę napisać. Z góry dzięki.

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować klienta serwera następnie pobierz kamer moda od nowa i wgraj go do folderu z serwerem Metinologia i powinno działać już. Tak że na wszelki wypadek wyłącz zaporę systemową.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kamer moda instaluje się do metina 2008/10 a z Metinologi sciagasz spolszczenie i tam wrzucasz i jak wlaczysz przez spolszczenie to wybierz byle jaki server i jak sie zalogujesz to ci wchodzi na Metinologie cała magia pomogłem daj + :]

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...