Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 5000 speed boost?

pedegie123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam probem ponieważ zaczynam grać mam 15 lv mam auto t1 i t2 i na żadne nie narzekam a myśle nad zakupem 5k boostow i nie wiem czy bardziej warto kupic jedno dobre auto na t3 czy lepsze na t1 i t2 a na t3 poczekac prosze doradzcie . Daje like

Opublikowano

Myślę, że przy tak niskim LVL'u nie ma sensu jeszcze kupować auta T3, bo i tak pewnie nie masz jeszcze na mapie zbyt wielu wyścigów dla tej klasy.

Ja kupiłbym na twoim miejscu porządne wozy z T1 i T2.

Z T1 kup sobie Toyotę MR2, naj. wóz w T1, stuningowana poradzi sobie z niektórymi wozami z T2.

Z T2 kup sobie BMW M3 Sport Evolution, prawdziwy król T2, po tuningu poradzi sobie z niektórymi średnikami z T3.

Oba będą cię w sumie kosztować ok. 4500 boost, więc na tą chwilę lepiej mieć 2 najlepsze wozy w swoich klasach, niż jeden z T3, który na razie zbytnio ci się nie przyda.

Opublikowano

Jak kupisz z t1 to możesz szybko wbijać lvl i kase poprzez pościg ALL IN,tylko na niego to musisz być b.dobry :)

Jak kupisz z t3 to już będziesz miał auto do wszystkiego (normalne)

Ja osobiście bym polecał Tobie kupić auto z t1,problem w tym że nie wiem jakie jest najlepsze

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Flinn power :)

Za tą sumę radzę kupić bmw m3 sport evolution, oceniałem je na yt ;)

youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DfQPLyZnf7tA%26feature%3Dplcp&feature=plcp&v=fQPLyZnf7tA&gl=US

i za resztę dokup paczkę platynowych kart :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...