Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-6

LCownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać czy opłaca się kupywac IS-6, ile zarabia i czy jest drogi w utrzymaniu?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

podobne zarobki jak u KW-5 czyli od 10k do 100k lub więcej jak się postarasz. Pancerz dobry dużo rykoszetuje działo 122 mocne ale ma słabą penetracje na ten tier. Dobra mobilość v-max 35 pozatym trwa SB i możesz go przetestowac za darmo . wg.mnie czołg dobry ale wolał bym troche dołożyć i kupis t34 lub lowe

LICZE NA +

Opublikowano

Moim zdaniem jest slaby, nie wyglada na ruska wszystko w niego wlazi a sam malo co penetruje. Ja tez bym Ci doradzil uzbierac troszke golda na löwe lub t34.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Hmm działko ma słabe chyba z is normalnego.Pancerz dosyc dobry jak sie wie jak sie ustawic.Dosyc szybki 35max na godz.Wieza sie szybko obraca.

Jak dobrze pojdzie bez premki masz przynajmiej 20k zarobione odliczajac juz naprawe i ammo.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ale chyba bedzie taniej wtedy. Poza tym kw-5 jest moim zdaniem slabe. Wystarczy caly czas w ta mala wiezyczke nawalac.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...