Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] KamerMod dogranie broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na KamerModzie na serwerze Yitian2, a mianowicie chce grać bo mam mały problem. Postaram się wam go przybliżyć. Otóż jak gram to niby jest normalnie ale większości epików nie widze i na mpe handlową nie mogę wejść więc zrobiłem to co na stronie kamera było napisane jak dodać nowe mapy ( http://metin2mod.tk/mapy.html ) i pododawało mi moby w v3 i takie tam, ale co do mapy handlowej się nic nie zmieniło jak i epików. Mam np hwanga i jak wchodze na kamermodzie to go nie widze wcale tak samo gold mag i jeszcze kilka innych broni i zbroi. Wiecie jak to można naprawić ?

Opublikowano

no to jest normalne, że nei widzisz, bo gdyby kamer włożył tam wszzystkie bronie z każdego serwera, mapy i zbroje to ten mod ważyłby o wiele, wiele więcej. Wejdź po prostu przez clienta Yitiana, załóż na siebie to co chcesz, potem wejdź przez kamermoda i możesz expić lub co tam ci się podoba, bo bonusy w założonym przez Ciebie eq są cały czas i nie znikają. Co do mapy handlowej to musisz na zwykłym cliencie tam wchodzić skoro TUT nie pomaga.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak kamer robi poradniki dotyczące właśnie tego jak dodawać mapy itp to chyba to działa jak się robi zgodnie z poradnikiem może serwer na którym grasz ma jakieś zabezpieczenia.

Opublikowano

większość dodaje ale ta mape to nie wiem dlaczego. Istny Diabeł wiem że dodaje tylko jest mały problem jak ubiore zbroje na normalnym to na kamerze mam bony ale jak ubieram miecz to na kamerze mam tylko pięść i nią się nie fajnie bije

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...