Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 5000 Speed Boost?

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam jak na razie 14 lvl ,zaczynam jak już chyba wiecie .Jestem dość doświadczonym graczem ,grałem prawie we wszystkie nfs (u ,u2 ,carbon ,most wanted itd) .Przejdźmy do rzeczy ,czy z moim lvl'em warto kupić samochód z t3 ? bo mam zamiar kupić ok 5000 bostów i nie wiem czy opłaca się inwestować w samochód z tej klasy . Pozdro

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Jeśli już ogarniasz tą grę, to czemu nie. Chociaż masz jeszcze dość niski LVL i zbyt wielu wyścigów w T3 na mapie jeszcze nie masz. Ja bym poczekał z zakupem boostów jak będą jakieś fajne przeceny itp. Kup sobie jakiś porządny wóz z T2 za IGC, chyba że już masz, a jak nie, to Mazda RX-7 będzie najlepsza. Tymczasem wbijaj LVL na all in'ie i zbieraj kasę.

Opublikowano

Flinn power :)

Tak samo jak poprzedniemu poradzę.

Kup BMW Sport Evolution. Oceniałem je na yt, obejrzyj sobie jakie cudo ;>

youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DfQPLyZnf7tA%26feature%3Dplcp&feature=plcp&v=fQPLyZnf7tA&gl=US

i dokup paczkę platynowych części.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ludzie nfs to ja mam w małym palcu :) gram od małego ,a world niczym prawie się nie różni ,no może nowe powerUpy ,ale fajnie bo trasy z carbona i most wanted'a znam dobrze :) .

Mam już mazdę RX-7 60 000 tysi

z t2 i 14 lvl ,co dalej ?

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Teraz po prostu graj i wbijaj LVL, zbieraj kasę na jakiś wóz z T3.

Stuninguj sobie tą RX-7 i wbijaj nią ratio na wyścigach ;].

Graj ALL IN'y, z bugiem, tam najszybciej wbijesz LVL.

Opublikowano

A więc ja kupiłem swój pierwszy samochód z t3 na 11lv i było dobrze , do 5tys. bostów masz mnóstwo możliwości ja osobiście polecam ci Forda Mustanga RTR-X'a bądź McLarena MP4 . Zależy co ci bardziej pasuje Ford Ma bardzo dobrą prędkość maksymalną a McLaren Przyśpieszenie,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...