Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Gra sie wylacza

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reinstalka, niestety nie pomogla, czytalem temat usera w tym dziale, mial ten sam problem. Mama win7 otwieram poprzez adminostratora i dalej to samo, autopatchera mi dalej zamyka -.-

Opublikowano

Hmm, może najnowsze sterowniki do karty graficznej by tu pomogły. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kolega chyba zapomniał dać ten "inny sposób".

Czytam na forum c9, tam też ludzie mają ten problem, coś tam jakąś wzmiankę o skopiowaniu c9launcher.exe i jakiegoś pliku ini, ale to tylko wzmianka, zaraz poszukam więcej.

Co do tematu zrób tak jak user z tamtego tematu, pobierz na nowo, on mówił że raz mu się włączyło, ale gdy wyłączył, to znowu miał ten problem (przynajmniej tak to zrozumiałem :D). Oboje macie win7, jak na razie chyba tylko na tym systemie jest problem z włączeniem, ale nie wszyscy go mają ;/ Jak coś znajdę sensownego to dam tutaj znać.

@

Macie w pliku C9server.ini taki tekst ?

[C9_SERVER]

PatchURL = patch-gwgp.c9.webzen.com/LIVE/

Upewnijcie się że macie te pliki w odpowiednich folderach.

C9.exe

C9CfsInfo.dat

GameData\GameData.cfs

Ui\ItemMall\ItemMall.cfs

http://sacreddeath.zxq.net/

Tu macie wszystkie patche i patchera oraz launchera, być może jak spatchujecie ręcznie grę, to pliki których być może nie macie się pojawią.

Nie daje skana bo nie moje, nie pobierałem, link jest z oficjalnego forum gry C9 online jak będzie potrzeba dam link :D Jest to forum więc nie będę na razie dawał, bo zakaz jest :P Jest to lista plików które muszą być, po kliknięciu na dany plik przenosi was na serwis hostingowy przykładowo 1 plik jest na mediafire.

Ludzie tam pisali że im pomogło. Jak coś nie będzie działać, to dam linka, bo mój angielski też nie za dobry, ale jakoś daje radę :D (nie używam google translatora, bo bzdury wychodzą :P)

@

I zróbcie tak jak mówi kolega z dołu, pobierzcie z forum.

Pasjonat
Opublikowano

Sprawdź nazwę plików instalacyjnych , jeśli tam pisze "VIP" musisz pobrać na nowo clienta , najlepiej z forum Webzenu.

7ba4ef2746a62.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP2 client pobrany na nowo z webzen strony, spatchowalem recznie, wgralem wszystkie pliki recznie, i dalej ten sam problem :/ czyli nie pogram sobie ? Chyba na to wychodzi

Opublikowano

Wystarczy, że wyłączysz antywirusa i odpalisz jako administator, potem logujesz się na konto C9 i zaczyna się patchowanie. Po udanym patchowaniu możesz grać.

Mi pomogło xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...