Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da się sprzedać cass i jej nową skórke jeżeli dostaliśmy ja za darmo ?:p

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio Riot zrobił prezent i dał za darmo Cassiopeia + Jej nową skórkę mistyczna cassiopeia.

Nie wiem czy to prezent chwilowy czy stały ale chciałbym się spytać czy kto próbował ją sprzedać?

Opublikowano

Jak ją dostałeś ? Co zrobiłeś ?

Żeby nie było offtopu..

Sprzedasz ją za tyle ile dostałeś, więc pewnie nie da się za jej normalną cenę. Tak jak w przypadku alistara i tristany.

Gość Landiago
Opublikowano

Sądzę, że to bujdy wymyślone przez autora, pozdro.

Opublikowano

Sądzę, że to bujdy wymyślone przez autora, pozdro.

Bujdy spoko wejdź se na stronę lola i poczytaj.

Każdy z greckim adresem IP dostał za darmo cassiopiea + nowe skina którego zrobili dlatego ,że Grecja dołączyła do lola chodzi o to ,że jestlol po Grecku. Chyba ,że nie dziwią was Grecy 1 lvl z cass + skórką

PS: Zdałem sobie sprawę ,że pytanie bez sensu na polskiej stronie :P

Chyba ,że ktoś tak jak ja mieszka w Grecji i próbował.

Opublikowano

O lol, a polacy nie dostali Xina + skina husarza. ;(

Jeśli dostajesz coś za darmo, to możesz to sprzedać za darmo. Tak samo jak alistara czy tristanę. Jeśli kupujesz champa w promocji za 487 rp a teraz jest za 975, to i tak możesz sprzedać za 487.

O lol, a polacy nie dostali Xina + skina husarza. ;(

Jeśli dostajesz coś za darmo, to możesz to sprzedać za darmo. Tak samo jak alistara czy tristanę. Jeśli kupujesz champa w promocji za 487 rp a teraz jest za 975, to i tak możesz sprzedać za 487.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...