Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo jak włączę 2x silka przez loadera to jak jeden mi wejdzie silk jest ok ale jak 2 też wejdzie to przy jednym z nich zawiesza mi się obraz i już potem mam tylko 1 wielkiego screna mogę czekać 2h ale i tak się nie odwiesi wiem że to wina grafy i ramek i chciałbym was prosić o loadera takiego co by zmniejszał wymagania bo loader SonYuo przestał chodzić i jeśli by dało rade to niech ktoś wrzuci nową wersje loadera lub powie jak go trzeba zdobyć

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano
mam problem bo jak włączę 2x silka przez loadera to jak jeden mi wejdzie silk jest ok ale jak 2 też wejdzie to przy jednym z nich zawiesza mi się obraz i już potem mam tylko 1 wielkiego screna mogę czekać 2h ale i tak się nie odwiesi wiem że to wina grafy i ramek i chciałbym was prosić o loadera takiego co by zmniejszał wymagania bo loader SonYuo przestał chodzić i jeśli by dało rade to niech ktoś wrzuci nową wersje loadera lub powie jak go trzeba zdobyć

kurde mam identycznie prawie tylko ja mam tak,że mam włączonego 1 silka jest juz w grze , włączam 2 silka to na tym 1 dostaje dc a na tego co wbiłem teraz to gram i tak w kólko kurde help ?

i oby 2 są odpalane przez loadera tego z revyfer.info

Opublikowano
Nom niestety soadmania zaprzestal pracowac nad vanityloader'em(juz to napisalem w podczepionym). Moze uzywaj Torque ?

ale mi chodzi o to bym mógł wymienić itemki pomiędzy moimi 2 kontami Torque jest chyba podobny do ibota a za i bota dostałem już 2x bany więc nie chcę dostać 3x:P proszę pomocy:D

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png