Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim zark of will ?

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Po paru miesiącach przerwy , zauważyłem że na Cabalu zostały wprowadzone nowości, więc zastanawiam się po co zostały dodane na każdych mapach 'Kim zark of will' czy służy on do skilowania czy jak ? Jeżeli tak , to rozumiem że również zostały dodane nowe 'Sword Rank' ? bo wątpię żeby taki 175 , nie miał nabite transcender.

11647032830158893098.jpg

Opublikowano

też się nad tym zastanawiałem, pewnie do skilowania skili ale nabijania tt pointsow ;) albo do afczenie i nie robienia nic tylko skile.

Kappa.

Opublikowano

Tyle, co się dowiedziałem od innych graczy, to właśnie ten 'Kim zark of will' został dodany na czas eventu, czyli do 25 lipca, i po prostu bijąc tego stworka wbijamy doświadczenie petowi oraz możemy na nim skilować ;)

Opublikowano

słuchajcie :D jest dobry sposób na wyexpienie dzięki temu :) to jak wyżej i do tego można postawić legalnego bota :)) np. ustawiasz auto atak w pf na neigo i ustawiasz go tak żeby ci się schodziły cornusy i brachiumy i ty go bijesz tylko musisz meic wysys albo makro najlepiej bo tak to ustawisz potke i spacje a tak to itemy przepadną :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...