Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicLand [FB] 40slotów 24/7 [Non-premium] 1.2.5 [Dedyk]

NBDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EpicLand.gif

IP dla leniwych: s19.csrv.pl:47030

Zapraszam na nasz serwer TS3:

IP: etgames.pl

Obrazek wyżej to animacja. Poczekaj na zmianę obrazka.

Opublikowano

Sorry, poprawiam swoją ocene... Serwer denny, administracja może 11-13 lat, eventy z dupy, eeh. Szkoda gadać, weźcie nie traćcie czasu, plus Ci gracze, sami analfabeci to samo z administracją. Jeżeli podobają Wam się pseudoserwery, gdzie musisz budować domek 6 godzin bo cofają Ci go 5 razy to zapraszam.

Opublikowano

serwer narazie jest z WL ponieważ mapa się zbugowała i jest naprawiana. Serwer będzie online za około 30min - 1h

Opublikowano

serwer jest znowu włączony. Mapa działa już poprawnie. Nie cofnęło żadnych itemów

;)

Zapraszam:D

Opublikowano

event zaliczony,mam nadzieje że się podobało

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Animacja, Ty to nazywasz animacją? Hah, proszę Cię to jest denne. Widzę grafik lubi używać często Painta i EasyGIF Animatora... Ludzie nie wchodźcie tam, serwer dno.

@up

Spam.

Opublikowano

no to tak:

Po 1. up. sam spamujesz takim postem.

Po 2. Nie wiesz w czym robiłem więc się nie udzielaj dzieciaku.

Po 3. Nie nabijaj postów w tym temacie takimi marnymi postami.

Po 4. Jeśli już piszesz post to temat dotyczy serwera a nie animacji więc jak ci się coś nei podoba w serwerze to wyraź opinię o serwerze a nie o animacji.

Opublikowano

Przepraszam, wyraziłem opinie na temat serwera, pierwszy post w tym temacie i dalej podtrzymuje to zdanie. Dziwi mnie tylko dlaczego Jankes nie dostał ostrzeżenia skoro "Po 4. Jeśli już piszesz post to temat dotyczy serwera a nie animacji więc jak ci się coś nei podoba w serwerze to wyraź opinię o serwerze a nie o animacji."

Opublikowano

a mnie dziwi czemu ty nie dostałeś ostrzeżenia skoro tak nabijasz posty.

taka opinie to nie opinia więc żednam cię z tego tematu.

i już tu nie nabijaj postów nq.

Na serwerze jest WL do poniedziałku godziny 18:00 ponieważ budowana jest nowa mapa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...