Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema. Kupiłem sobie dziś surę 38lv z buffkiem 32lv ^^ z fms'em +8 z kd kryta jak dobrze pamiętam.

Pytanie są do co do sury. No więc , sura jest ogólnie ok.

Czarowane ostrze - m2 , strach - m2 , palec - 1pkt. , smoczy wirek - 2pkt. i tu jest problem: czarowana zbroja jest na 0 i rozpro na 0. Jak czarowana zbroja jest na 0 to będzie dało się z tej postaci zrobić jeszcze coś sensownego? Według mnie to ważny skill.. a jest na 0 -.- a lvl'a teraz nie wbiję , bo z eq tylko mam tego fms'ka. Sura ma 3lv konika (nie ma bojowca)

Grać dalej tą surą czy zrobić inną postać? Jak Twoja odp. będzie zrobić inna postać to jaka? Przypominam , że fms'ka bym mógł sobie przełożyć na new postać. Serwer Solar.

Nagroda : 2like

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Graj.Zrób sobie na razie dropka do m3 i drop kase na medale.Jak zrobisz bojowca to bij metki w m2 i spokojnie zrobisz dobre eq.Zbrojke możesz dać jako 3,a w między czasie czytaj strach bo to tani skill.

Opublikowano

Wiesz 38 wbić naprawdę ciężko nie jest, do tego bojowca nie ma nawet to w sumie nie tracisz dużo. Ja ci proponuje od nowa zrobić surkę. :)

Pograj sobie bodziakiem na razie do zarobku w imha, potem możesz się przerzucić na metki w m2. Możesz zrobić surkę WP ale od nowa, żeby skille sobie już porządnie rozdać.

Opublikowano

jak już kupiłeś postać to kup też eq i wtedy można dalej swobodnie sobie grać postacią, lub można też zrobić mentala, wbić 22 lvl i iść medale dropić, albo 30 lvl i FB

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Pasjonat
Opublikowano

jak już kupiłeś postać to kup też eq i wtedy można dalej swobodnie sobie grać postacią, lub można też zrobić mentala, wbić 22 lvl i iść medale dropić, albo 30 lvl i FB

Właśnie na buffce jadę na FB ;d

@TOPIC Odpowiadajcie dalej , like już daję. Chyba zrobię new postać ale nie wiem.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ja bym proponował zrobić bodziaka i wbić nim od 25 do 35 na metkach w m2... W tym czasie uzbiera się na boja dla tego bodziaka... Potem nim na boju czyścić metki w m2 na tym 35lvlu... Tak ew. zarobisz na eq dla tej surki, chociaż ja bym też zrobił od nowa i bił nią od 25 metki i do 35 się na boja wyrobi... Ale dropka do m2 to swoją drogą dobrze mieć... ;)

Opublikowano

Ja Ci polecam na dobry początek zrobić dropka do imha 10-12 lvl mental, a jak wbijesz tam już z 20-22 to zapraszam Cię do lochu małp podropić medale konne. Potem zrobisz sobie na nowo wp'eka i będzie git.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Pasjonat
Opublikowano

Na razie łowię rybki na FB. Małże sprzedam (jak w ogóle będą) i kasa będzie.

Czekam na next odp.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ja z tego konta w takim razie zrobił bym sobie dropka na metki po m2 lub pustyni, ale oczywiście musiał byś sobie konia bojowego zrobić no chyba że już masz i latać po m2 na metki od 30-35lv i zarabiać na nowe konto na eq.

Opublikowano

Uzyj tego sury jako kolejnej postaci do FB, wlacz sobie 2 metki i lów, łów aż nazbierasz dużo kaski. Potem zrób główną postać, ale wszystko na osobnym emailu bo jak Ci blokna to bedziesz mial :D

Opublikowano

Skoro już ją kupiłeś co mnie trochę śmieszy, bo jeśli już kupować ( chociaż wgl za tym nie jestem ) to postać na wyższym lv, bo 38 wbicie to nie problem. Zrób dropka woja 35lv i mu boja i zarabiaj nim przez jakiś czas między czasie zrób surce porządne skile jak tez bojowca. Gdy zbierzesz satysfakcjonując ilość kasy to kup eq w miare ogarnięte i grają nią. Opłaca się ponieważ jest dobra w expie / pvp a jest stosunkowo tania do utrzymania ;)

Ps. Powodzenia ^_^

fea.gif

Opublikowano

Ja bym zrobił od nowa postać najlepiej Wojka albo też sure...

FMS'a możesz sobie dać na na nową postać a jeżeli chodzi o reszte to dużo na tym niestracisz...

sygna1q.jpg

Opublikowano

Proponuje zrobić nową postać...Jak widać mało kto wbija strach ... Najlepiej strach robić na 3-4 miejscu bo on nie jest zbyt ważny,podobno jest zbugowany

nanicz.png

Opublikowano

Proponuje zrobić nową postać...Jak widać mało kto wbija strach ... Najlepiej strach robić na 3-4 miejscu bo on nie jest zbyt ważny,podobno jest zbugowany

Strach daje na P -37 zmniejsza atak ; d czy jakos tak to jest pro :D jak na P ' d

i chu*

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Zrób z 5 kont 30lvl, buff, sura i wszystko na FB :)

Jak się dorobisz dużej kasy, takiej na serio dużej, to zacznij grać od nowa surą WP lub wojem Body.

Rozkładaj skille wg tutoriali, które znajdziesz na forum.

201581433273810245187.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Zrób z 5 kont 30lvl, buff, sura i wszystko na FB :)

Jak się dorobisz dużej kasy, takiej na serio dużej, to zacznij grać od nowa surą WP lub wojem Body.

Rozkładaj skille wg tutoriali, które znajdziesz na forum.

Znam się dość na surach to nie muszę na tuty patrzeć , ale dzięki :)

@TOPIC można close , dzięki odpowiadającym.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...