Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][19.07.2012]PowerLevelBot ViP v.0.5

xCinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319567765-U339575.png

[undetected][19.07.2012]PowerLevelBot ViP v.0.5

1319567773-U339575.png

Hack nie moj ja go tylko publikuje.
Credits ,CyberRazer ,Pascal ,Pu3mi2o ,TradeMark
[b]Nie wrzucac na inny hosting[/b].Mi bardzo dobrze dziala raz mnie kicklo ale to wina internetu.

1319567775-U339575.png

1342789316-U686339.jpg

1319567779-U339575.png

Win xp 32bit

Opublikowano

Dodaj własny skan pliku. Pamiętaj, że musi to być ten sam plik co w downloadzie. 12h :)

Jest to moj skan tylko ze zrobilem go przed wbiciem do winrara sry juz poprawiam a jednak nie walnolem sie z linkami

Edit juz poprawilem

Na virustotal jak sie robi scana to jest ten co wczesniej i czy chce sie nowy zrobic i tu pomylka eheh

Opublikowano

Co jest szybsze, to czy warbot??

Do tego musisz mieć 2 pc albo na 1 jak masz zainstalowaną virtual machine

Moim zdaniem warbot bo w tym nie ma auto 9win a różnica między 7 a 9win to dość sporo expa.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Do tego musisz mieć 2 pc albo na 1 jak masz zainstalowaną virtual machine

Moim zdaniem warbot bo w tym nie ma auto 9win a różnica między 7 a 9win to dość sporo expa.

Zgodze sie z toba ale tym tez niezle idze bo mam pc stacjonarmy i 2 lapy i na lapach mi to pieknie chodzilo. Nie ma win9 no wlasnie to duzo expa. Ale warbot idze dosc powoli o tyle jest lepszy ze nie musisz miec 2 komputerow bo jak sama nazwa mowi jest botem.

Opublikowano

Na warbocie wbilem 30+lvl na tym hacku ktorego wystawilem tez. Mi sie wydaje ze na tym hacku lepiej . Tak jakby szybciej

Na tym hacku mozesz grac na planty na jednym kompie plant na drugim unplant i room na haslo . A warbot dziala na takiej zasadzie iz tworzy room na zombie i jedzie opk tylko takie powolne.

Opublikowano

#up jak jestes w derban ustawiasz fast Plant fast bomb + to wszystko z Funkcionnen a jak w niu fast defuse, fast nippers + to wszystko z Funkcionnen

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...