Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ME 3 Trainer na multiplayer

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję jakiegoś trainera na multiplayer który ułatwia grę.

@edit

Próbowałem z trainerami na Singla ale to nic nie daje. Jedynie zadziałała oopcja GOD MODE ale to było tylko tak , że pasek jest niby pełny a i tak po kilku strzałach umieramy. Jedyna rzecz która działa to NO RELOAD i nic więcej.

Opublikowano

Hmm, zobacz to. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=sx3MIe74jKk

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W tytule pisze , że to "Credits hack". Ale nie to mnie interesuje dodam , że to jak zhakować kredyty na multi jest dokładnie opisane na naszym forum. Po drugie ten trainer jest płatny. Być może ma jeszcze inne funkcje ale nie będą za to płacić. I tak masz like za pomoc.

Opublikowano

Bardziej pasuje tu nazwa cheat, ale trainer na multi też pasuje. Poszukaj sobie w Googlach takich rzeczy: Wallhack for Mass Effect 3 oraz Aimbot for Mass Effect 3 .

Zrobiłem to już za ciebie, proszę tutaj masz najlepszego cheata. Sam swego czasu używałem tylko do innej gry. Pomimo PunkBuster'a ani razu nie zostałem wykryty :) Co prawda cena jest spora, a ja kupiłem 6 miesięczny dostęp jak była proporcja ( dałem grosze ), mogę teraz odnowić za 5$ na miesiąc :) Wiec jak ktoś by kupił to niech da info, czy warto ponownie aktywować konto.

http://www.artificialaiming.net/forum/me3_hacks.php

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...