Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cabal rejestaracja

zaros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo u mnie na dole gdy się rejestruje jest takie coś

Gameforge Users Only

If you are migrating your account from the
Gameforge service
, please enter your username and Hashcode below.

UserName

HashCode

Gdy to anuluje i biorę utwórz konto jest coś takiego ;

Bad Language [An]

HELP

Opublikowano

Jak możesz to po prostu zrób screen'a tego błędu (łatwiej mi ,zarówno innym będzie mogło Ci pomóc)

Ale jak pamiętam to w te miejsca nic się nie wpisywało , po prostu bierzesz create an account i tyle ;) Chyba , że robisz jakieś błędy przy rejestracji lub skorzystaj z innej przeglądarki , bo wszystko działa, normalnie przed chwilką zrobiłem konto.

Opublikowano

Warrior, jest postacią która ma dużo ataku, defa i pomimo braku stuna z dobrym combo potrafi sobie niezle dawać rade na Expie. Ogarnięty Warek jest świetny na dungach, ponadto jest b. dobry na pvp , również ekwipunek dla tej postaci jest bardzo tani , więc polecam Ci właśnie zagrać Warrior'em.

Opublikowano

Najłatwiejszy na start jest blader :) Dobrze sobie radzi sam na expie jak i na niektórych dungach.

ps. jeśli konto ci zrobił ktoś nieznajomy to na nim nie graj... Bo jeśli wbijesz wyższy lvl i ten koleś ci może wtedy zabrać itemy lub postać całkiem :)

Opublikowano

a jak oceniasz Bladera

Plusy i Minusy

Największy plus Bladera to jego zdolność do solowania dungów, wcześniej niż pozostałe profesje.

Drugi z ważnych plusów to jego BM2 (Battle Mode 2) ? overpower na pvp, pk, pojedyncze bossy, war, dungi, dummy (?), etc.

Trzeci z ważnych plusów to jego buffy. Standardowy blader z buffów otrzymuje od groma ataku, defa i def rate. Z krótkich buffów dostaje potężnego kopa.

Niestety, tak samo jak plusy, każda postać posiada minusy.

Blader jest dosyć popularną postacia, przez co sprzęt dla niego jest dosyć drogi (np Shadowtitanium gloves/boots z 7% sw ampa w slocie). Z racji swojej popularności, niektóre gildie zaprzestały przyjmowania w swoje szeregi bladerów.

Ale tak na przyszłość , radzę tobie po prostu wpisać w google (Poradnik 'Dana Postać') i po prostu poczytać sobie o danej postaci , bo nie ma sensu bym Ci pisał to samo co na tym poradniku jest , ale tak szczerze to radziłbym tobie grać warrioem ze względu tańszego ekwipunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...