Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem Bostów

kfeed222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie/panie mam taki mały problem nie wiem może reszta graczy też go ma . A mianowicie elegancko loguję się na swoje konto na stronie NFS World i chce kupić bosty za SMS. Kiedy pojawi mi się okienko ile to będzie kosztowało i ile dostane klikam :-akceptacje regu , oraz klikam "zamawiam" i wyskakuje mi błąd na stronie. Próbowałem przez kilka przeglądarek dalej nic nie idzie ... Nie wiem szukałem tutaj nikt nie miał tego typu problemu.

Polecą +

POMOCY!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przed chwilą wszedłem na stronę, zalogowałem się i u mnie nie ma tego problemu. Wyczyść ciasteczka i całą historię przeglądarki, ustaw jako domyślną inną przeglądarkę niż IE, i na odwrót.

Sprawdź, jak nie pomoże to będziemy dalej kombinować.

PS. Podaj treść tego błędu, będzie łatwiej.

Opublikowano

Przykro nam, podczas składania zamówienia wystąpił błąd wewnętrzny. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta, by uzyskać więcej informacji.

Zrobiłem wszystko jak napisałeś i dalej mam ten problem..:|

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja miałem to samo wylogowalem sie i zalogowalem i moglem normalnie juz zamawiac itp

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Hmm, dziwna sprawa że nic ci nie pomaga, tak jak napisali w komunikacie, skontaktuj się z nimi i opisz swój problem.

Pewnie jak zwykle w takich sprawach będzie trzeba trochę czekać, ale oni powinni znać rozwiązanie problemu.

Opublikowano

Temat do zamknięcia ! Po wysłaniu maila do administratorów poczekałem ok. 10h i naprawili ;) gratis od nich dostałem 500Bostów ponieważ konto mam już b. długo i na nim nie była odblokowana bramka sms.

Dziękuję za pomoc.

DO ZAMKNIĘCIA!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...