Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Listy Sterowników Przy Tworzeniu Karty Loopback

JaRaSeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem odnośnie sterowników do karty loopback których mi nie wyświetla. Jeżeli byłby ktoś w stanie mi pomoc dostanie 5 . Nie mam odpowiednich plików takich jak loopback.inf więc prosiłbym o załączenie pliku (ze swojego systemu)

post-101935-1254956423.jpg

Opublikowano

:E tam pisze Z DYSKU . wiec jesli masz plyte cd z windows xp ;E to wsadz do napedu i wybierz z DYSKU i podajesz lokalizacje samej plyty i ok . On sam na niej znajdzie to co potrzebuje i zainstaluje karte.

Opublikowano
:E tam pisze Z DYSKU . wiec jesli masz plyte cd z windows xp ;E to wsadz do napedu i wybierz z DYSKU i podajesz lokalizacje samej plyty i ok . On sam na niej znajdzie to co potrzebuje i zainstaluje karte.

Próbowałem i to nic nie dało ;/ Próbowałem tez sciągnąć stery z neta ale mam nielegalnego windowsa i strona microsoft prosi o aktualizacje. Musiałem pogrzebac w sys32 i w koncu znalazłem i skopiowalem gdzie trzeba, zaznaczylem ten plik przy instalacji nowego sprzetu i jest. Jednak martwi mnie to że jest błąd połączenia i nie odbiera pakietów. I prosiłbym o podanie wytycznych odnosnie ustawienia adresu ip(jaki mam wstawic). Trzeba dać ten co na serwie metka??

Opublikowano

Jesli chodzi o karte loopback.

to ustawiasz ip:

192.168.5.100

255.255.255.0

192.168.5.100

• Dodaj nową pozycję...