Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ja latam :D

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

normalny bug w war rocku co dziennie sie takie widuje ale masz lajka za starania ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Up: Tego się codziennie nie widuje w WarRocku ... ! Pokaż chociaż jeden SS cwaniaczku... ( sorr , żadnego nie masz )

Top@ :

SS fajny , ciekawy . Lajk za wrzucenie go na MPC... ; )

Opublikowano

wilczek za malo chyba grasz to jest norma praktycznie pare razy widze takie cos nadzien ale tylko na explosive. Na detchmatchach mi sie to jeszcze nie zdarzylo dalbym ci like ale juz mam limit ;p

Opublikowano

Up: Tego się codziennie nie widuje w WarRocku ... ! Pokaż chociaż jeden SS cwaniaczku... ( sorr , żadnego nie masz )

Top@ :

SS fajny , ciekawy . Lajk za wrzucenie go na MPC... ; )

Ta gra jest tak zbuggowana, że to bajka. Ten SS to norma ...

@Topic

Like za to, że uchwyciłeś ten piękny moment :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nexon narazie praktycznie nic nie robi przy WR,chyba że konserwacja serwerów ale nie naprawiają bugów których jest pełno w tej grze.

Ale śmiesznie to wygląda : D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Widze że Nexon postanawia Warrocka zmienic w Combat Armsa. Tylko w Combat armsie widziałem latajace postacie po zginieciu. W Warrocku to widze 1 raz : d

Dota 2 > Lol

Opublikowano

imnubbb z checia bym ci pokazal tez mialem podobna sytuacje na marien wczoraj ale to byl przypadek bo nie wszedlem w ten room co trzeba. Nie lubie grac explosive bo dostaje baty . Ale jak cos takiego sie stanie nawet na dm to odrazu wrzucam ;p

Moze widziales albo i nie wrzucilem foty zbugowanego bluestorm to nie byl zaden moding normalnie grafa sie po respie zmienila w jakies dzwi i lod . To juz nie moja wina. Sam widzisz warrock to jeden bug ale za to fajny;p

Opublikowano

imnubbb z checia bym ci pokazal tez mialem podobna sytuacje na marien wczoraj ale to byl przypadek bo nie wszedlem w ten room co trzeba. Nie lubie grac explosive bo dostaje baty . Ale jak cos takiego sie stanie nawet na dm to odrazu wrzucam ;p

Moze widziales albo i nie wrzucilem foty zbugowanego bluestorm to nie byl zaden moding normalnie grafa sie po respie zmienila w jakies dzwi i lod . To juz nie moja wina. Sam widzisz warrock to jeden bug ale za to fajny;p

Nie lubisz grać na explosiv bo nie umiesz xD xD

@TOP : Powiem szczerze że myślałem to jest bug taki że on cały czas leży w powietrzu ( dlatego takich nie widziałem xD )

A JEŻELI CHODZI że on tak wysoko deda ( to to jest normalne ) np. jak ktoś robił bunny hopa i go zabili xD

Opublikowano

No ja biegłem od strony NIU i rzuciłem granata w przejście i kill :D, potem idę, patrzę, a tam sobie śpi w powietrzu to szkoda było nie zrobić Ss'a ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up lepsze ? to jest zdjęcie zrobione jak zginąłeś i spadałeś w dół, więc chwycić taki moment nie jest trudno, a u mnie on wisiał sam w powietrzu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...