Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Jak zmienić max lvl i staty w game 2089 z podstawowych na własne ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie posiadam całkiem fajne pliki game 2089 już po lekkiej modyfikacji i kalibracji jednak mam problem ze znalezieniem tutka/poradnika jak ustawić własny max lvl oraz staty tak więc prosiłbym o działający i sprawdzony tutek a nie o jakieś dl ;]

Z góry thx za pomoc ;P

(Ps. linki do tutków jak zrobić zmianę max poziomu i statów mile widziane ;) )

Opublikowano

Maksymalny poziom ustawiasz w CONFIGU za pomocą wpisu

MAX_LEVEL: X //w miejscu "X" podajesz lvl

Odnośnie statystyk robisz to za pomocą difa poszukaj w spisie Difów.

Opublikowano

@UP a jeżeli nie mam w confingu wpisanego max lvl'a to po do daniu tego max lvl'a będę mial ten ustalony prze zemnie poziom ? i pytanie czy mogę liczyć na jakiś link do tego spisu?:PP z góry thx (ps.bedzie lajki i 5)

Opublikowano

@up thx za pomoc leci like dziś i jutro +5 a masz może pod ręką diff na game 2089 na staty 125/127 ? bo te co tutaj były >>>

http://www.mpcforum.pl/topic/647422-problem-brak-125-pkt-stat-na-game2089/ <<< nie działają a w tym spisie co podałeś nie ma na 125 ;/

@Up thx za pomoc leci like dzisiaj i jutro :P +5 za pomoc a powiedz mi jeszcze masz może jakiegoś difa działającego na game 2089 na staty +125/127 ? bo z tego tematu nie dzialaja albo cos zle robie ;/ >>> http://www.mpcforum.pl/topic/647422-problem-brak-125-pkt-stat-na-game2089/ <<< ;/ a w tym spisie co podales jest tylko na 90/95/100 ;[ jak da rade na 125/127/130 nie pogniewam sie;] xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...