Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Shacko czy Katarina

Szaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kata

AoE ulti,q

Doskok

Mały cd. ulti

Brak many

Exhaust,stun itd. kończy channeling ulti

Papier

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Panowie bez spamu :)

Proszę, aby każdy wybór poprzedzony był uzasadnieniem.

Brak uzasadnienia traktowane będzie jako spam :)

Opublikowano

Wg mnie, powinieneś uzbierać na talona. Jest imo najlepszym anty-casterem, ma 3cc (krwawienie, silence, slow), Ult do dogonienia, ucieczki i badass look

Opublikowano

Katarina , dlaczego ? hmm , zacznijmy od tego że bardzo dużym plusem jest to że nie ma many , ma dużo kombinacji ataków , najlepiej kupować pod AP .

Osobiście ją posiadam i nie żałuje , najczęściej gram właśnie Katą , ja polecam kombinacje W+Q (Rzuca sztyletem który podpala miniona lub gracza)

Jeżeli już dotknęliśmy tym naszego przeciwnika bijemy około 3 autoataki i uderzamy skilem E (Rzuca się na przeciwnika zadając mu obrażenia)

Kolejna kombinacja to W+E (Kata rzuca się na przeciwnika zadając mu obrażenia i w dodatku dostaje mniej obrażeń przez określony czas)

Bodajże ostatnim plusem jest ulta która bije przeciwników w okół , minusem tej ulty jest to że nie bije ona minionów .

Nie jestem jakimś expertem od LoL'a i nie gram 24h ale jeżeli gram to staram się grać dobrze i starannie , mam nadzieje że pomogłem w wyborze championa :)

Pozdrawiam , :)

2wmgbqp.jpg

W.E.N.A FAN

Opublikowano

polecam katarine :

- niezły pasyw

- ulti pomocne do tf

- brak many

- same plusy Katariny :)

a shaco jedynie dobry w jungli .

14sl15e_(1).png

I love you League of Legends

<3

Opublikowano

Kata jest dobra do normali na nordicu na 15 lvl jak nikt nie wie co to stun

Bierz shaco

Z red buffem ma potwornie dobre ganki w early

Zabaweczki ktore ,, strasza przeciwnikow" cos jak w fiddla

Chwilowa niewidzialnosc z q

Slow

- wolna jungla

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Shaco lepszy, zabawniejszy.

Jednak z opisu wnioskuje, że zależy ci na mobilności + przydatności w TF.

Shaco jest niczym w TF, ew. wybicie AD Carry. Kata robi piekło, jeśli wie kiedy wejść w TF.

Bierz kate.

Opublikowano

Wg mnie, powinieneś uzbierać na talona. Jest imo najlepszym anty-casterem, ma 3cc (krwawienie, silence, slow), Ult do dogonienia, ucieczki i badass look

Jeśli chodzi o talona to jest najlepsza postać do 1 vs 1 . Masz dobrego Feeda , każdy z Tb 1 v 1 ma lipę .

1 skill - Działa jak ignite tyle , że po opóźnionym zapłonie , większy dmg z hita .

2 skill - Slowuje , przezajebisty do farmy .

3 skill - Uniemożliwia użycia skilla na 1 sek .

Ulti - Przezajebiste do gonienia/ucieczki .

A jeśli tak to polecam katarine , większość osób idzie Shaco na jungle , lecz i tak nie powiem nic złego o shaco bo nie dawno pente im zrobiłem . Shaco Dobry na jungli.1 Skill shaco coś jak flesh :), więc fajnie uciec można . Katarina brak many . Obie postacie są super , tylko trzeba je ogarnąć ; D

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...