Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wylogowywuje Mnie Gdy Zmieniam Postać!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Mam nawet DUŻY Problem.

Zrobilem serwer na plikach by Jachu PL, dobrze wszystko git "Network is unreachable" jest pare razy sie wyświetliło!!! Ja taki zaciesz..

No loguje sie, na server dobra zalogowało Mnie, no ale wybieram postac 1,2i 3 loga Mnie. I tak za kazdym razem.

Moim zdaniem jest to chyba wina clienta (mam zzyt2, i launchera chinskiego czystego)

Czy mógł by Mi ktoś dam link do Clienta zrobionego juz i do Grania na własnym serwerze? Tylko kwestia zmiany IP.

I prosił bym też o dokładną instrucjie, w tym downloadzie jak zrobic co i jak, żeby client działał

Bardzo bym był WDZIĘCZNY!!!

Opublikowano

Niewiem oco Ci chodzi Wgle :D

Jestem blady w Te sprawy, więc rprosze o lepsze wytłumaczenie >.<

Poprostu chciałbym abyście Mi wytłumaczyli co mam zrobić gdy jak wybieram postać tuz po zalogowaniu wywala mnie z gry po jakiś 3-4 sekundach...

Prosze o dokładne wystłumaczenie bo jak juz mówiłem jestem Blady w te sprawy >.<

Niewiem oco Ci chodzi Wgle :D

Jestem blady w Te sprawy, więc rprosze o lepsze wytłumaczenie >.<

Poprostu chciałbym abyście Mi wytłumaczyli co mam zrobić gdy jak wybieram postać tuz po zalogowaniu wywala mnie z gry po jakiś 3-4 sekundach...

Prosze o dokładne wystłumaczenie bo jak juz mówiłem jestem Blady w te sprawy >.<

Nie mam czegoś takiego w cliencie (uzywam zzyt2) "sysser.txt"

Opublikowano

Wklejałem juz do Polskiego Metka no ale nawet tam nie dziala Polski launcher. A gdy wklejam polski Launcher

do chinskiego to wyskakuljae mi bląd ze barakuje jakiejs sciezki i odwrotnie z chinskim.

Jak znajde ten sysser to edytuje.

@edit

Znalazłem tylko plik channel

Było coś takiego:

channel -plik instalatora

A zawartość to:

"5 2 0"

Nic więcej nie znalazłem

I daj mi dokładną ścieżke tych plików.

Metek z 2008 roku u Mnie znajduje sie:

D;/metek/ -Taką ma ścieżke z metkiem

Opublikowano

No już Mam w Cliencie zzyt2 dziala mi serwer ale nie chce chinskiego clienta -.-....

Czyli mówisz, żebym użył polskiego Clienta i wkleił do Niego spolszczenie?

Opublikowano

Ten z surą jest chyba na 2010.

Zrób sobie spolszczenie.

Jak zrobić spolszczenie znajdziesz na YT, badz w google.pl (ja tutaj zewnętrznych linków nie mogę dawać) na forum też są ale linki wygasły

@edit na metin2mod.tk masz dl do programu

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Tylko ze jest problem

w metin chonnect changer wpisuje IP i login Port

Tylko pod login prot mam chair port i bez tego pola nie da sie stworzyc spolszczenia... -.-

Opublikowano

Tylko jak wlasnie ustawie login port 13000 i char port 11002 to nic mnie nie loguje...Jak ustawiam char i login port na 11002 to dopiero "Zostałes połączony z Serwerem" Ale nic więcej sie nie dzieje...

@edit

A jak ustawiam login port 11002 i char port 13000 to wgle nic...

Opublikowano

@UP

"Jak ustawiam char i login port na 11002 to dopiero "Zostałes połączony z Serwerem" Ale nic więcej sie nie dzieje..."

bo jest zły login port i dlatego się nie loguje ;x

anyway, postaw serwer na plikach 2010, będzie latwiej.

Opublikowano

Czyli jak postawie serwer na plikach bedzie juz lepiej tak xD?

Tylko mam wkleic spolszczenie (login port 11002-lub sprawdzic w serverinfo i char port 13000- i serwer info)

Opublikowano

moim zdaniem jest to wina channel1 lub channel99

czy jak tam macie...

tzw. jak wejdziemy na wojnę gildii i się zmienimy postać i zacznie logować to nas wywala...

dlatego że nie ma w chanel99 ustawionego m1.

jest coś zrąbane w configach game.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...