Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja propozycja do EA doszła!

NuKa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Chyba zauwazyliscie zmiane u dilera samochodow ze byly za Sboosty a teraz sa za IGC . Bo pisałem propozycje do ea. napisze to nizej:

Moja propozycja była taka zeby auta z czesciami tuningowanymi dac za SpeedBoosty a Auta bez zadnych czesci Takzwane "gołe" :P

I Ta moja propozycja doszla teraz wszystkie auta u dilera samochodowego sa za IGC tylko te z bodykitami i czesciami tuningowanymi sa za SBoosty :P

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Ale sobie to wymyśliłeś xD Heh dobre:D:D:D

Wiesz ile takich graczy jest co piszą do supportu w takich sprawach? Wątpie żeby to dzięki Tobie się tak stało.Jak byś wiedział to EA ma Cię daleko,nawet o tym nie wiesz.Już jakiś czas przecież tak jest,to jest tylko i wyłącznie ich decyzja o wprowadzeniu aut za igc.Przecież co miesiąc dają 1 auto za igc.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ale oni mi Odpowiedzieli nawet :P ze zrobia tak :P

A ja to nie raz pisalem :P ze 30 razy pisalem i z innego konta kazde :P

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

To że Ci napisali to nie znaczy że tak zrobią,po prostu mogli Cię zbyć,byś dupy nie zawracał.Do tego to idzie do EA potem do BB a dalej do twórców gry czyli teamu NFS World.Raczej taki spam to ich nie przekonał :P bo oni już od jakiegoś czasu wstawiają wozy za igc a dokładnie 1 na miesiąc.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Popieram @up :)

Gościu zobacz ile w nfs:w gra ludzi, 5-10% pewnie pisze codziennie do supportu i myślisz że akurat ciebie wysłuchali?Musiałbyś byc Bruce'm Wszechmogącym ;)

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

a Wiesz ze nie?

Nie chodzi mi oto Chcialem tylko napisac :P

To że Ci napisali to nie znaczy że tak zrobią,po prostu mogli Cię zbyć,byś dupy nie zawracał.Do tego to idzie do EA potem do BB a dalej do twórców gry czyli teamu NFS World.Raczej taki spam to ich nie przekonał :P bo oni już od jakiegoś czasu wstawiają wozy za igc a dokładnie 1 na miesiąc.

Albo i Tak :P

Dobra temat do Zamkniecia :D

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Nie żeby co ale ja żadnej różnicy nie zauważyłem. Co prawda nie gram już od chyba 2 tygodni ale wydaje mi się, że wszystko jest takie jak przedtem.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Nie żeby co ale ja żadnej różnicy nie zauważyłem. Co prawda nie gram już od chyba 2 tygodni ale wydaje mi się, że wszystko jest takie jak przedtem.

Auta za SBoosty byly a sa za IGC

TEMAT Mozna zamknac!

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

@UP

Nie wiem o co ci chodzi, wcale nie jest tak jak piszesz, wszystko w Salonie jest tak jak było, nie przekształcili aut za boosty w IGC, wszystko jest po staremu.

Opublikowano

Były, były, trzeba było zmienić tylko styl auta.

Na prośbę autora...

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...