Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xn.pl oferuje aliasy... Tam nie można postawić serwera FTP, tym bardziej bazy danych. To pytanie jest bezsensu.

Jedyne co moge Ci zaoferować to 000webhost.com, a następnie użycie xn.pl

Opublikowano

Jedyne co moge Ci zaoferować to 000webhost.com, a następnie użycie xn.pl

Naucz się czytać proszę, bardzo przydatna umiejętność...

Opublikowano

NAPISZ na gg albo chociaz odpisuj plis

a jak pisze na takim jednym hostingu w regulaminie

7. Nie pozwalamy na używanie internetowych skryptów gier takich jak OGame, Mafia, itd. (dozwolone po wykupieniu serwera)

...

to moge postawić czy nie?:>

Opublikowano

Jeśli nie wykupiłeś serwera to nie. Nie ma emotka facepalm więc powiem Ci <Japierdole>

1 ZASADA PROGRAMOWANIA:

*Umiejętność czytania ze zrozumieniem.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Stawiać to zawsze,na każdym możesz,ale mogą Ci po paru dniach usunąć,na 120%Ci usuną jak tak pisze.

dopiero jak wykupisz płatny hosting,to nie usuną.

A po co wykupywać,wiem chyba z jakiego to hostingu,jaki i tak nie będzie z twójlink.pl z końcówką .pl

Najlepiej będzie jak zrobićtak jak Ci napisał

tak:

000webhost.com i alias z xn.pl lub z dot.tk zrob dot.tk

Najlepiej z dot.tk wtedy twój link:

twójlink.tk

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

To już jest śmieszne :) Jeżeli nie ma się bladego pojęcia o php, silnikach, hostingach i o czym wszystkim związanym z stawianiem gry to najpierw polecam naukę (zaczynając o uczenia się czytania ze zrozumieniem)... Na samym początku "stawiałeś" grę na silniku PRP na cba.pl, odradziłem Ci to :D Powiedziałem żebyś najlepiej wykupił na płatnym hoście. Po tych wskazówkach ode mnie pytasz się na forum, czy na serwisie z darmowymi aliasami można uruchomić grę via www...

Pozdrawiam i życzę powodzenia... tylko nie zamęcz przy tym wszystkich na tym forum :)

Opublikowano

PAWN również znam doskonale :) Pisałem pluginy do amxmodx :) Proszę się wyrażać na forum, bo to miejsce dla ludzi z kulturą osobistą...

//Edit:

Zresztą... Rywalizacja z 12latkiem to nie dla mnie :P

Opublikowano

Przetłumaczę CI trochę na twój język:

Jeśli pisze coś takiego,na podobe,o skryptach

7. Nie pozwalamy na używanie

internetowych

skryptów gier takich jak OGame, Mafia, itd. (dozwolone po wykupieniu serwera)

To znaczy że nie możesz skryptów

OGame, Mafia ale wszystkich

Czyli wszystkich to klon gladiatusa też

itd,wszystkie klony skrypty np:

Vallheru itd

A jak by pisało

tylko że nie możesz stawiać skryptów,to nawet jak wykupisz płatny hosting to nic z tego.

Tak jest np na proserwer.

Oto zasada:

16. Zdecydowanie zabrania się umieszczania na serwerze gier obsługiwanych przez przeglądarkę np. bazujących na engine Ugamela

To znaczy ze każdych skryptów nie możesz nawet po wykupieniu.

Kumasz?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Przetłumaczę CI trochę na twój język:

Jeśli pisze coś takiego,na podobe,o skryptach

7. Nie pozwalamy na używanie

internetowych

skryptów gier takich jak OGame, Mafia, itd. (dozwolone po wykupieniu serwera

To znaczy że nie możesz skryptów

OGame, Mafia ale wszystkich

Czyli wszystkich to klon gladiatusa też

itd,wszystkie klony skrypty np:

Vallheru itd

To nic nie da ;) Takiemu jak on się nic nie wytłumaczy. Zapewne jeszcze dzisiaj napisze na forum reklamę gry via www postawioną na ugu.pl Nic dodać nic ująć.

Proszę o zamknięcie tematu, sprawa wyjaśniona.

Opublikowano

arcaro tak rozumiem :) dzieki wielkie . a ty Szprytek taki kozak to chodz pogadamy inaczej i zobaczymy. kozak w necie pizda w świecie . zmienił nick dzisiaj bo miał wchuj negatywów hahahha

krycha1996: warn za spam i obrazę. Dodatkowo, nakładam blokadę pisania na 48h

Opublikowano

Przepraszam? Jaki nick zmieniałem? Mówisz o użytkowniku Goździkowa? - To nie ja :) Rozmawiałeś z nim dzisiaj i miał załatwić mi 1 like za przysługę od kogoś, zrobił to. Wysyłam zgłoszenie, które poinformuje moderatorów o twoim zachowaniu,

krycha1996: Warn za spam - wystarczy raport

Opublikowano

@kondzio299 - Może i tak ,ale takimi tekstami tak naprawdę pokazujesz swój niski wiek. Ja jeszcze Szprytka za dobrze nie znam ,ale pisze dosyć normalnie więc raczej trzymam jego stronę. I co z tego ,że miał negatywy ? Może przed Lajkami zbierał - zamiast + jak to wielu robiło. ^.- ? Ech no nic tylko powiedzieć txantslusam tawng :)

Czyt. tanclusam tałn czyli mądra kaczka

Tak nudzi mi się :D

Opublikowano

@kondzio299 - Może i tak ,ale takimi tekstami tak naprawdę pokazujesz swój niski wiek. Ja jeszcze Szprytka za dobrze nie znam ,ale pisze dosyć normalnie więc raczej trzymam jego stronę. I co z tego ,że miał negatywy ? Może przed Lajkami zbierał - zamiast + jak to wielu robiło. ^.- ? Ech no nic tylko powiedzieć txantslusam tawng :)

Czyt. tanclusam tałn czyli mądra kaczka

Tak nudzi mi się :D

Dziękuje bardzo :) Jednak ja rzeczywiście nie jestem właścicielem tamtego konta. Swoją przygodę z mpc rozpocząłem na nicku "trojan" ale to już bardzo dawno, teraz to jest mój nick, nawet nie wiem czy to drugie konto jeszcze istnieje.

Proszę kolejny raz o zamknięcie bo robi się z tego jakieś posiedzenie :D

Opublikowano

Autor ma blokadę pisania. Temat zamienił w dyskusję, która nie ma najmniejszego sensu,

Reszta otrzyma ostrzeżenia w późniejszym czasie (sobota/niedziela)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...