Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za spam?

bantor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bana za Voice Chat możesz dostać wtedy kiedy ktoś Cię nagra jak przeklinasz itp.

Za puszczanie muzyki nie powinieneś dostać, bo ludzie mają opcję Voice OFF. Więc jak im nie pasuje to ich problem.

Podobnie jest z Chatem. Wystarczy że napiszesz "Fuck You" na chacie i jak ktoś wrzuci SS z tym to masz automatycznie 30Days Chat bana (sam tego doświadczyłem na własnej skórze).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Ja nie puszczałem muzyki w lobby i w grze tylko robiłem tak (Spamiłem naćiskiem do voice i krzyczełem bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla) i dostałem bana na perma :( konto miało range CSM1

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Ja nie puszczałem muzyki w lobby i w grze tylko robiłem tak (Spamiłem naćiskiem do voice i krzyczełem bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla) i dostałem bana na perma :( konto miało range CSM1

no i dobrze jednego neosa mniej

za to moze być ban jak bedziesz przeklinać ale za muze to też pewno mozna dostać bo to jest tak jakby spam i inni nie moga gadać ze soba

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

no i dobrze jednego neosa mniej

wiesz dlaczego to robiłem dlatego że do mnie przeklinali i mówili że moja stara pier**la ch*je na dobra noc

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

wiesz dlaczego to robiłem dlatego że do mnie przeklinali i mówili że moja stara pier**la ch*je na dobra noc

Chuj mnie to.Nick mówi sam za siebie.

//spam

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

I teraz płaczesz, że dostałeś bana ... też bym Ci dał (Nexon nie powinien ale pewnie przeklinałeś - więc prawidłowo) :P

Nexon banuje jak im się podoba i kogo im się podoba. Taka niestety jest prawda.

Ostatnio nawet widziałem zbanowanego kolesia z 1* za screeny że niby sprzedaje konto - nie ważne że screen był w 99% Fake (znam się co nieco na grafice) ... BAN.

Od czego ludzie mają opcję Voice OFF ?

Własnie po to żeby blokować jak ktoś puszcza nutę / spamuje itp.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...