Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ABS"y vs. HP (PŻ)

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu zastanawiam się czy lepsze dla daggera będą abs"y czy raczej pż.

Dagger 75 4x g1+

EQ Z PŻ"em:

15k PŻ , 15 miecze (ebo+9),, lwia tarcza +9 nno/budda+9/sokół+9

EQ Z ABS"ami

11k PŻ 60% miecze

Pokazałem to tylko na mieczach. Gdy była by np 2ręczna broń to 15% odpada bo ebo +9 ale tylko 15 miecze.

W jakim eq lepiej jechać ?

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

chcesz być dobry do PvP? Bierz 60% absów

a jak chcesz być dobry w expie to prędzej HP

ja na twoim miejscu wybrałbym absy, bo i tak już wbiłeś duży lvl, więc czas na trochę zabawy przy pvp ;D

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tylko ze majac np ja mam 99 i mam itemy 2k hp 15 miecze .. 2k 15 sztylety itd..

a wiesz ze jak zalozysz sokola tarcze to masz jakby 80% na woja?

absami wygrywał byś jak cos bardziej na pvp

Opublikowano

Tak jak piszą Up Abs do pvp a Pż do expa . :) Jak bierzesz pvp np z wojem ( masz te 60%) abs-ów to jest duża szansa , że w pvp wygrasz , jeśli on ma mniej absów od Ciebie . Jak masz dobre eq do pojedynków to Pż tak naprawdę mało co się liczy . Bo co z tego , że założysz to eq z Pż co wymieniłeś jak ten woj bedzie Cię siekał jak bedzie chciał :P Z absami zawsze dasz radę ;)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że do PvP lepszym wyborem jest ABS a do Expa PŻ... A wybór pomiędzy Expem a PvP już należy do Cb... ;)

Opublikowano

Według mnie warto Ci teraz pobawić się w pvp, powbijać skille do P(chociaż 1). Powinieneś brać eq z Abs.

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...