Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sprzedaż postaci - czy spotkaliście się z czymś takim?

Alarkash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek powiem, że nic tu nie wydziwiam.

Sprzedałem 2 skiny i jednego championa... otrzymałem RP za 2 skiny. championa ZABRANO ale IP nie otrzymałem. dzisiaj grając zauważyłem że brakuje mi skórki do warwicka którą kupiłem na przecenie.

No bez jaj, czy to ma sens? dodatkowo RP otrzymałem za 2 skiny, nie trzy.

Czy support ma szanse sprawdzić co się stało na koncie? Boje sie ze strace to 6,3k IP :(

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Poprostu support popełnił błąd napisz w tym samym tickecie że popełnili błąd opisz całą sprawe i powinni ci zrobić tak jak powinno

Opublikowano

To ja trace RP i niemało IP a oni mają to w dupie ? No cóż zobaczymy, potem Wam napisze co mi odpowiedzieli. ;|

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

zagrałem ok. 20 meczy. z resztą jest Rp ale nie ma Ip wiec cos tu nie tak

support nie odp. od dnia :/

PISANIE WYŁĄCZONE

Nowicjusz
Opublikowano

Odpowiedzi najczęściej udzielają maks. 3 dni po zgłoszeniu . Co do IP , dobry jest sposób z runą ( patrz wyżej ) . Ilość IP buguje się co jakiś czas na koncie , można to odbugować .

Opublikowano

Czyli 6,3k w dupe. support nie odpowiada i nie zapowiada się na to żeby odpowiedzieli. No cóż postaram się jeszcze coś tam zrobić. pozdro...

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...