Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tryndamere vs Katarina + Riven vs Darius

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Tryndamere vs. Katarina

Zależy mi na: DMG z AD

Dodatkowe informacje: Nie chodzi tutaj o kasę, chodzi mi tylko, która postać jest lepsza ;)

Mój kumpel też chciałby się zapytać, a nie będę tworzył 2 tematów. Kumpel nie ma konta na MPC, ale poprosił mnie, abym zapytał się za niego :

1.png

Postacie: Riven vs. Darius

Zależy mi na: Dużo HP, w miarę dobry DMG. Zdobywanie killi solo.

Dodatkowe informacje: Chciałbym także jakiegoś dobrego builda pod tą dobrą postać.

Opublikowano

1) Jeśli chodzi Ci tylko o DMG AD to bierz trynd, bo Katarina z czego wiem to chyba hybryda + łatwo ją skontrować.

2) Bierz Rivenke <3 Bardzo przyjemnie się nią gra sam wiem, bo w 1 walce tą postacią miałem 11/2.

Także polecam Rivenke ponieważ :

+ Ma swoje śmieszne skoki Q

+ stun

+ tarczy

+ wytrzymała

+ ma dmg

+ dość przydatny ult

Opublikowano

Między Tryndą a Katariną nie ma nad czym się zastanawiać, oczywiście, że wiking. Miażdżymy ludzi, gdy dostaniemy infinity w swoje ręce, jest wtedy potęgą. Sustain w cholerę, pasyw dający kryta, dash, slow, 5 sekundowy godmode.

A między Riven a Dariusem to ciężki wybór, teraz będę kupował Riven, ale Dariusem po prostu dominujesz topa, jest mocny w early, nie mówiąc o late. Ma sporo hp, jest wytrzymały, a build na dariusa to:

boots-of-speed.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gif start

dorans-blade.gifdorans-blade.gifphage.gifmercurys-treads.gif

maw-of-malmortius.giffrozen-mallet.gifranduins-omen.gifguardian-angel.gifforce-of-nature.gifjeżeli przeciwnicy są ap

Czyli:

mercurys-treads.gifmaw-of-malmortius.giffrozen-mallet.gifranduins-omen.gifguardian-angel.gifforce-of-nature.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...