Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] YogBox na wersję 1.2.5 na non-premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Minecrafta mam aktualnie non-premium, z powodu, że jednak kosztuje to ok 80zł, a od tak sobie nie wydam tyle kasy. Ale do rzeczy

Znalazłem na YT pewien poradnik oraz link, do ściągnięcia całego folderu MC z yog boxem ale na wersję minecrafta 1.2.3, ja bym jednak chciał pograć na wersji 1.2.5 z nowymi wersjami modów typu thaum craft.

Niestety jako posiadacz wersji non-premium nie mogę ze strony yogcast'u zainstalować sobie yog box'a, dlatego chciałbym wiedzieć, czy dałoby rade jakoś go jednak zainstalować, lub pobrać? Próbuje cały czas osobno wgrywać mody ale cały czas mi crash'uje grę.

Byłbym wdzięczny za pomoc i podesłanie ewentualnych linków do poradników, downloadów (jeśli nie możecie/chcecie tutaj napisać to prosiłbym na PW). Dzięki ;]

Opublikowano

Wszystkich modów sam nie wgrasz, bo trzeba zmieniac id itemow. Na forum nie można udostępniac pliku minecraft.jar wiec nie dostaniesz go tutaj, wiele osob mogloby to Ci podeslac na PW w tym ja, ale po co?

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

@przepraszam za bledy, koma ;D

sebek - chodzi o to, ze launcher, ktorym sciagasz yog boxa, moze sciagnac kazdy, ale zeby go uruhomic aby sciagnac te mody, trzeba miec premium, ktorego nie posiadam

.bot wiem ze nie mozna udostepniac minecraft.jar ale chcialbym dostac taki plik, link do pliku, poradnik czy cos, zeby jednak pograc na yog boxie na wersji MC 1.2.5

@ takie jeszcze jedno pytanie

jaki(e) mody z paczki koliduja z modem Equivalent Exchange?

Opublikowano

@Up

1.

Chodzi Ci o takie coś ?

3maj:

-----------------------------------------------------------------

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/661039-dl-technic-launcher-yogbox-no-premium-bez-konta-na-minecraftnet/

Skan:

https://www.virustotal.com/url/cbc4d735256535b5ac0aef1557a90bd23de6626b73b731e910731096c1f72379/analysis/1342760972/

-------------------------------------------------

Proszę, liczę na:

"Lubię to".

2.

Niestety nie wiem...

:(

2004f8x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...