Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Ezreal

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W lolu spodobała mi się postać Ezreal. Fajnie mi się nim gra tylko mam pytanie.

1.Czy Ezreala budować pod AP czy AD?

Jeśli ktoś napisze że pod AP to proszę podać swoją opinię dlaczego tak, a nie inaczej, i proszę również o podanie co kupować pod AP.

Jeśli pod AD to proszę napisać dlaczego tak, a nie inaczej, i proszę również o podanie co kupować pod AD.

Dzięki;] Będzie +!

91.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie ad:

dobry poke na lini

dobre early

ad ma jeszcze autoattacki

Ogólnie dużo lepiej iść ad, wg mnie ap to jest marnowanie potencjału tej postaci.

Opublikowano

AD, czemu? Ez ma skilla na W i ult z ap, a na Q ma najmniejszy cd i dlatego rób go pod ad. Świetny w earle, a w late miazga. Sam polecam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Okej, dzięki za wypowiedzi, a mógłby mi ktoś powiedzieć co składać? Po kolei wszystko jak leci;]

91.jpg

Opublikowano

Można na wiele sposobów jak ci dobrze idzie:

berserki>2x doran>trinity>blood>last whisper>ga/ie>ga/ie

jak idzie ciężko to wcześniej składasz bt.

Ale ostatnio na 2k+ widziałem jak ezrealem rashują ie, nie wiem czy to się sprawdzi.

Opublikowano

En1CeKa, może i dobry build, ale czy Moc Trójcy jako 3 item to dobry wybór? Mi się wydaje że jednak nie, bo niż uzbieram na to, to trochę czasu minie, czy taki build co kolega napisał byłby dobry? Podajcie może ktoś jeszcze jakieś swoje, tutaj niżej mój build, proszę o opinie czy dobry.

Ostrze dorana>Nagolenniki berserkera>Widmowy tancerz>Ostrze nieskończoności(ewent.Krwiopijca)>Moc trójcy>Krwiopijca(ewent.Ostrze nieskończoności)

91.jpg

Opublikowano

en1ceka ma dosyc dobry build. ma wszystko czego ci potrzeba. nie gralem ezem ale skoro ma byc pod ad to powinien spelnic swoje zadanie.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ja grając nim robiłem berserki, kostur, infinity, blood, czarny tasak, w

idmowy

no i dalej nie wiem, bo zazwyczaj już kończę grę (wygrywając), sugeruj się wypowiedziami wyżej, nie wydaje mi się, żeby moc trójcy składać.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

diablo, sprawdzę ten build, tylko powiedz mi jeszcze jedną rzecz, jak napisałeś tam kostur, to chodziło o kostur archanioła czy kostur pustki?

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...